ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

ΚΥΠΡΟΣ: Δραματική έκκληση για τον πατέρα της που βρίσκεται κρίσιμα στην εντατική- Πρέπει να μαζέψουν 30.000 ευρώ

ΚΥΠΡΟΣ: Δραματική έκκληση για τον πατέρα της που βρίσκεται κρίσιμα στην εντατική- Πρέπει να μαζέψουν 30.000 ευρώ

Δύσκολες ώρες για οικογένεια Βρετανών, αφού ενημερώθηκαν πως στις 29 Απριλίου ο πατέρας τους εντοπίστηκε αναίσθητος στο μπαλκόνι σπιτιού στην Πάφο.

Επιμέλεια: Στέλιος Στυλιανού

Η κόρη του Lauren Travis νοσηλεύτρια στο επάγγελμα που βοηθά ώστε να σωθούν στην πρώτη γραμμή κατά τη διάρκεια της πανδημίας κορωνοϊού απευθύνει μια δραματική έκκληση για βοήθεια καθώς ο μπαμπάς Louis δίνει μάχη  για τη ζωή του στην εντατική του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού.

Δυστυχώς η ίδια, όσο και τα αγαπημένου πρόσωπα του κύριου Louis δεν μπορούν να βρίσκονται κοντά του, για αυτό και οι οικείου του έχουν ξεκινήσει ένα διαδικτυακό έρανο, ώστε να καταφέρουν να μεταφέρουν πίσω στη Βρετανία το αγαπημένο τους πρόσωπο, που βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται ο άτυχος άντρας βρέθηκε αναίσθητος στο μπαλκόνι του σπιτιού  στις 29 Απριλίου μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο. Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου και στη συνέχεια λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Η οικογένεια τώρα προσπαθεί να συγκεντρώσει 10.000 από διαδικτυακό έρανο από το συνολικό ποσό των 30.000 που χρειάζονται ώστε με ειδικό ασθενοφόρο να καταφέρει να επιστρέψει στη Βρετανία και να νοσηλευτεί.

Σ’ ένα συγκινητικό μήνυμα η κόρη του αναφέρει: «Ο μπαμπάς μας, ο Λούις Τράβις, χρειάζεται την υποστήριξή σας για να τον επιστρέψει στο σπίτι. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην εντατική κρίσιμα, σε άλλη χώρα, μπερδεμένος και μόνος. Προσπαθούμε να τον φέρουμε πίσω στην οικογένειά του και να του δώσουμε τη φροντίδα που χρειάζεται. Αυτό σημαίνει ότι ως οικογένεια πρέπει να πληρώσουμε ένα αεροπορικό ασθενοφόρο για να τον πάμε σπίτι με το απαιτούμενο ποσό να είναι 30.000 λίρες.»

 

«Κάνουμε ό, τι μπορούμε ως οικογένεια και έχουμε δημιουργήσει αυτήν τη σελίδα για να μειώσουμε το σημαντικό κόστος για να τον φέρουμε στο σπίτι με ασφάλεια μετά που ενημερωθήκαμε ότι ο μπαμπάς μας υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο αφού βρέθηκε αναίσθητος στο πάτωμα του μπαλκονιού του» ήταν τα λόγια της νεαρής νοσηλεύτριας.

Συμπλήρωσε πως «οι γιατροί και οι νοσοκόμες και στα δύο νοσοκομεία ήταν καταπληκτικοί, αλλά λόγω της πανδημίας δεν μπορούμε να πετάξουμε, να είμαστε μαζί του και δεν μπορεί να έχει κανέναν μαζί του στην Κύπρο αυτή τη στιγμή, ενώ μπορούμε να έχουμε επαφή με το Νοσοκομείο μόνο μια φορά την μέρα και το πρόβλημα με τη γλώσσα κάνει τα πράγματα πιο δύσκολα»

Όπως αναφέρει η κόρη του, ο πατέρας της υπέστη νεφρική ανεπάρκεια από επιπλοκές ενώ τώρα οι γιατροί κατάφεραν να σταθεροποιήσουν τους πνεύμονες του. Εξετάστηκε για κορωνοϊό και ευτυχώς το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό.

Σύμφωνα με την Luara, ο πατέρας της που συνταξιοδοτήθηκε το 2012, ταξίδευε σε πολλές χώρες του κόσμου, λάτρεψε όμως την Κύπρο τους ανθρώπους της και τον καιρό και αποφάσισε να εγκατασταθεί στη χώρα μας.

ΕΔΩ Ο ΕΡΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ 69χρονο

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



 «Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

«Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

Καταχωρήθηκε σήμερα (26/4) από τους δικηγόρους της ηγεσίας της Εισαγγελίας, η αίτηση για παύση του Γενικού Ελεγκτή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top