ΔΙΕΘΝΗ

Διάψευση Λευκού Οίκου ότι ο Μάικ Πενς μπήκε σε καραντίνα

Διάψευση Λευκού Οίκου ότι ο Μάικ Πενς μπήκε σε καραντίνα

Ο Λευκός Οίκος διέψευσε χθες Κυριακή (10/05) δημοσιογραφικές πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες ο Αμερικανός αντιπρόεδρος Μάικ Πενς τέθηκε σε καραντίνα διότι συνεργάτιδά του μολύνθηκε από τον κορωνοϊό.

Ένας εκπρόσωπος Τύπου του αντιπροέδρου, ο Ντέβιν Ο` Μάλι, ανέφερε σε δελτίο Τύπου που δημοσιοποίησε ότι ο Πενς θα εργαστεί κανονικά σήμερα Δευτέρα (11/05), αφού τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε επέστρεψαν "αρνητικά". "Ο αντιπρόεδρος Πενς θα συνεχίσει να ακολουθεί τις συμβουλές της ιατρικής μονάδας του Λευκού Οίκου", πάντως "δεν βρίσκεται σε καραντίνα", διευκρίνισε.

Μια εκπρόσωπος του Πενς, η Κέιτι Μίλερ, έγινε το δεύτερο επιβεβαιωμένο κρούσμα μόλυνσης από τον SARS-CoV-2 στον Λευκό Οίκο την Παρασκευή, έπειτα από έναν στρατιωτικό στην υπηρεσία του Ντόναλντ Τραμπ μία ημέρα νωρίτερα. Ο Πενς και ο Τραμπ υποβάλλονται σε τεστ καθημερινά.

Τρία μέλη της ειδικής επιχειρησιακής ομάδας που συστήθηκε στον Λευκό Οίκο για να αντιμετωπιστεί η κρίση της πανδημίας του κορωνοϊού θα τεθούν σε απομόνωση λόγω της πιθανής έκθεσής τους στον SARS-CoV-2, σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ: ο επιδημιολόγος Άνθονι Φάουτσι, ο διευθυντής του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Λοιμωδών Ασθενειών (CDC) Ρόμπερτ Ρέντφιλντ και ο διευθυντής του αμερικανικού ομοσπονδιακού οργανισμού φαρμάκων (FDA) Στίβεν Χαν.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Εντοπίστηκε πτώμα σε βραχώδη περιοχή - Βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης

Αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Εβελίνα Σκίτσκο: Είναι ερωτευμένη και μόλις μας έδειξε τον σύντροφο της



Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Στα βαθιά εισέρχεται το Κυπριακό, ενώ καθοριστικό θα είναι το επόμενο διάστημα μέχρι το τέλος Μαΐου. Η Μαρία Ανχέλα Ολγκίν ετοιμάζει βαλίτσες για μια σειρά από επισκέψεις σε χώρες της Ευρώπης, ξεκινώντας από το Βερολίνο ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί σε Παρίσι και Βρυξέλλες, με στόχο να διερευνήσει το ενδεχόμενο εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να συνεισφέρει στην προσπάθεια που καταβάλλουν τα ΗΕ, για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top