LIKE ONLINE

Το «παπούτσι που μεγαλώνει»: Η εφεύρεση που μπορεί να βοηθήσει εκατομμύρια φτωχά παιδιά

Το «παπούτσι που μεγαλώνει»: Η εφεύρεση που μπορεί να βοηθήσει εκατομμύρια φτωχά παιδιά

Ο πάστορας Kenton Lee εμπνεύστηκε την εφεύρεσή του όταν εργαζόταν με μία ομάδα ορφανών ανηλίκων που έπασχαν από AIDS στο Ναϊρόμπι.

Μία φαινομενικά απλή εφεύρεση του πάστορα Kenton Lee, την οποία εμπνεύστηκε όταν εργαζόταν με μία ομάδα ορφανών ανηλίκων που έπασχαν από AIDS στο Ναϊρόμπι, μπορεί να αλλάξει τη ζωή εκατομμυρίων παιδιών ανά την υφήλιο ή ακόμα και να σώσει ζωές.

Πρόκειται για το «Παπούτσι που Μεγαλώνει», ένα πρωτοποριακό σανδάλι που προσαρμόζεται ανάλογα με το μέγεθος του ποδιού, μπορεί να μεγαλώσει έως και πέντε νούμερα και είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό.

Κάθε χρόνο, εκατομμύρια παιδιά σε ιδιαίτερες φτωχές χώρες εκτίθενται σε επικίνδυνα παράσιτα που ζουν στο χώμα, χάρη στην έλλειψη παπουτσιών. Η εφεύρεση του Lee θα βοηθήσει ώστε πολλά παιδιά να προστατευτούν από τραυματισμούς και θανατηφόρες μολύνσεις τα δύσκολα χρόνια της ανάπτυξης.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top