ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνέρχεται μέσω τηλεδιάσκεψης η δικοινοτική Τ. Επιτροπή για Υγεία

Συνέρχεται μέσω τηλεδιάσκεψης η δικοινοτική Τ. Επιτροπή για Υγεία

Συνέρχεται σήμερα το μεσημέρι, με τηλεδιάσκεψη, η δικοινοτική Τεχνική Επιτροπή για την Υγεία, προκειμένου να συζητήσει την κατάσταση ως έχει στις δυο πλευρές σε σχέση με την πανδημία του κορωνοϊού.

Όπως έχει δηλώσει στο ΚΥΠΕ ο Ε/κ συμπρόεδρος της Επιτροπής, Λεωνίδας Φυλακτού, «το κύριο θέμα είναι η αλληλοενημέρωση για το θέμα της πανδημίας, η κατάσταση στις δυο πλευρές και τα μέτρα που λαμβάνονται».
 
Ο κ. Φυλακτού είπε επίσης πως ο ίδιος βρίσκεται σε καθημερινή επικοινωνία με τον Τ/κ συμπρόεδρο της Επιτροπής. Γίνεται αλληλοενημέρωση και τίθενται κάποια αιτήματα που αφορούν κυρίως αιτήματα για θεραπείες και φάρμακα Τ/κ ασθενών, ανέφερε, σημειώνοντας πως σήμερα η Επιτροπή θα συνέλθει, μέσω τηλεδιάσκεψης, στην ολομέλειά της.
 
Ερωτηθείς αν κατά τη συνάντηση θα συζητηθεί το θέμα της διάνοιξης των οδοφραγμάτων με βάση τα επιδημιολογικά δεδομένα στις δυο πλευρές, ο κ. Φυλακτού είπε πως αυτό που έχει συμφωνηθεί είναι να συζητηθεί γενικά η κατάσταση στις δυο πλευρές σε σχέση με την πανδημία.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top