ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΑΡΝΑΚΑ – ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑ: Έκανε αντίποινα στην αδερφή του, κόβοντας τα φρένα -Όντως είχε πάθει εμπλοκή το G3

ΛΑΡΝΑΚΑ – ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑ: Έκανε αντίποινα στην αδερφή του, κόβοντας τα φρένα -Όντως είχε πάθει εμπλοκή το G3

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση που αφορά την υπό διερεύνηση υπόθεση ανθρωποκτονίας της 21χρονης Μαρίας Χάρπα.

Όπως είχε αποκαλύψει μιλώντας στο ThemaOnline (εκπομπή Εξ΄ Αφορμής-Vouli.TV) ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου, η Αστυνομία προέβη σε μεγάλο αριθμό εξετάσεων για συγκέντρωση τεκμηρίων προαναγγέλλοντας ότι θα ανανεωνόταν το διάταγμα προσωποκράτησης σε βάρος του 23χρονου αδερφού της Ηλία.

Οι ανακριτές του ΤΑΕ Λάρνακας, σε νέα κατάθεση που πήραν από τον 23χρονο, ο τελευταίος είπε ότι έκοψε τα μπροστινά φρένα του προσωπικού οχήματος της αδελφής του την ημέρα που σημειώθηκε η οικογενειακή τραγωδία.

Υποστήριξε, ταυτόχρονα, ότι δεν ήθελε να τη σκοτώσει κι εξήγησε πως προέβη σ΄ αυτή την ενέργεια θέλοντας να κάνει αντίποινα στην αδερφή του, η οποία την ίδια μέρα του είχε ξεφουσκώσει τα ελαστικά του αυτοκινήτου του.

Το αυτοκίνητο της 21χρονης Μαρίας εξετάστηκε από ειδικούς, οι οποίοι όντως διαπίστωσαν ότι τα μπροστινά φρένα ήταν κομμένα.

Επιπλέον, ο Ηλίας Χάρπας στην ίδια κατάθεση ανέφερε ότι δεν είχε πάει στρατό τη μοιραία ημέρα, όπως αρχικά είχε ισχυριστεί στους αστυνομικούς.

Εξήγησε ότι πρόβαλε αυτό τον ισχυρισμό γιατί ήταν αναστατωμένος μετά τη σύλληψή του. Πρόσθεσε ότι το ίδιο ψέμα είχε πει και στη μητέρα του για να αποφύγει να πάει δουλειά μαζί της στη μάντρα που διατηρεί η οικογένειά τους.

Εξάλλου, ο βαλλιστικός έλεγχος στο στρατιωτικό τυφέκιο G3 από το οποίο προήλθε η σφαίρα που αφαίρεσε τη ζωή της 21χρονης, έδειξε ότι πράγματι το όπλο του 23χρονου είχε πάθει εμπλοκή.

Η εκδοχή του Χάρπα ήταν πως το όπλο του έπαθε εμπλοκή, γι’ αυτό και το καθάριζε. Επιμένει μάλιστα σ΄ αυτήν. Εκείνη την στιγμή, σύμφωνα πάντα με την αρχική του κατάθεση, το όπλο εκπυρσοκρότησε, με αποτέλεσμα η βολίδα να πλήξει θανάσιμα στο κεφάλι την αδελφή του που καθόταν σε κοντινή απόσταση από εκείνον, στο σαλόνι του σπιτιού.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top