VIDEO: Το χρονικό της απόπειρας φόνου στην επαρχία Αμμοχώστου - Οι διαφορές μεταξύ θύματος και θύτη
Σοκ ανά το Παγκύπριο προκάλεσε η υπόθεση απόπειρας φόνου που διαπράχθηκε χθες 8 Αυγούστου, 2025 στις Βρυσούλλες, στη επαρχία Αμμοχώστου.
"Δεν θα υπάρξει καμία ιδιαίτερη προτίμηση προς καμία χώρα", τόνισε ο Σερζ Ουάινμπεργκ μιλώντας στο τηλεοπτικό κανάλι France 2. "Είμαστε οργανωμένοι με πολλές μονάδες παραγωγής. Κάποιες από αυτές είναι στις Ηνωμένες Πολιτείες αλλά ακόμη περισσότερες βρίσκονται στην Ευρώπη και τη Γαλλία", εξήγησε.
Η Sanofi διαθέτει 73 μονάδες σε 32 χώρες. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει εγκεκριμένο εμβόλιο για την ασθένεια COVID-19 που προκαλείται από τον κορωνοϊό SARS-CoV-2. Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Πολ Χάντσον δήλωσε νωρίτερα ότι είναι ζωτικής σημασίας να φτάσει το πιθανό εμβόλιο σε κάθε γωνιά του κόσμου, αφού προηγουμένως προκάλεσε εκνευρισμό στη γαλλική κυβέρνηση, όταν είπε ότι θα δοθεί προτεραιότητα στις ΗΠΑ.
"Τα σχόλια του διευθύνοντος συμβούλου μας παραποιήθηκαν. Θεωρούμε τα εμβόλια κοινό αγαθό", είπε ο Ουάινμπεργκ.
Από ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις