ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Θα πάμε ταξίδι φέτος; Πέντε γνωστοί influencers και λάτρεις των ταξιδιών μας απαντούν

Θα πάμε ταξίδι φέτος; Πέντε γνωστοί influencers και λάτρεις των ταξιδιών μας απαντούν

Λένε πως αν κάτι δεν το στερηθείς, αν δεν το χάσεις, δεν μπορείς να καταλάβεις το πόσο σημαντικό είναι για σένα.

Δύο μήνες και κάτι τώρα, η πανδημία του κορωνοϊού έκανε άνω κάτω τη ζωή μας, αλλάζοντας κάθε τι που θεωρούσαμε δεδομένο. Από μια χαλαρή βόλτα σε κάποιο κατάστημα για ψώνια, τις αγκαλιές με τους δικούς μας, τον καφέ με τους φίλους ή ένα διήμερο σε κάποιο κοντινό προορισμό για να αλλάξουμε παραστάσεις.


Παρόλα αυτά, φαίνεται πως η ζωή, μετά από μία μικρή παύση, επιστρέφει σιγά σιγά στην κανονικότητά, ή έστω σε μια νέα κανονικότητα, και όλοι μας λίγο ή πολύ αρχίζουμε να κάνουμε πλάνα για το μέλλον και να σχεδιάζουμε την πρώτη μας έξοδο με φίλους, την πρώτη μας εκδρομή ή το πρώτο μας ταξίδι στο εξωτερικό, όταν πλέον οι ειδικοί δώσουν το πράσινο φως.


Μιλήσαμε με πέντε γνωστούς social media influencers και travel lovers, οι οποίοι μοιράστηκαν μαζί μας τις σκέψεις τους, τι τους λείπει περισσότερο από τα ταξίδια και τα πλάνα τους για φέτος το καλοκαίρι, όταν αρθούν εντελώς τα περιοριστικά μέτρα και οι αεροπορικές εταιρείες ξεκινήσουν και πάλι να πραγματοποιούν πτήσεις.


«Από τα ταξίδια μου λείπουν τα ΠΑΝΤΑ! Απο την στιγμή που ξεσκονίζεις την βαλίτσα όπου την έβγαλες από την αποθήκη μέχρι να φτάσεις στο check in για να ξεκινήσει μια καινούργια ταξιδιωτική εμπειρία. Δεν ξέρω αν νιώθω ακόμη άνετα να ταξιδεύσω! Θα περιμένω τα νέα διατάγματα από το υπουργείο υγείας αλλά και τις επίσημες ανακοινώσεις των ταξιδιωτικών εταιριών! Ακόμη δεν έχω προγραμματίσει κανένα ταξίδι! Ξέρεις γιατί αγαπώ τα ταξίδια; Για τις γνωριμίες καινούργιων χωρών. Θρησκειών! Ατόμων. Όπως και το ταξίδι που έκανα τον Ιούνιο του 2019 μαζί με τη Cyprus Airways! Σίγουρα ενα ταξίδι που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Ακόμα έχω εναν κοιλιακό απο το γέλιο που κάναμε αλλά και υπέροχες αναμνήσεις απο την Σλοβακία!»
Νικόλας Ιωαννίδης, Fashion Influencer, Παρουσιαστής



«Μου λείπει όλη η διαδικασία της προετοιμασίας – από το να πάω στον γιατρό, να μου γράψει χάπια, να ξέρω τι ώρα πρέπει να τα πάρω, να πάω τουαλέτα πριν την πτήση(γιατί δεν σηκώνομαι την ώρα της πτήσης)… αλλά παρόλα αυτά μου αρέσουν πάρα πολύ τα ταξίδια. Δεν νιώθω περίεργα να ταξιδεύω πλέον, όλα είναι παιχνίδια του μυαλού. Έχω ήδη κανονισμένο ταξίδι για το καλοκαίρι και μέχρι στιγμής δεν έχω μπεί σε διαδικασία ή σε σκέψεις για να το ακυρώσω.»
Ανδρέας Γιόρτσιος, Παρουσιαστής/Ραδιοφωνικός Παραγωγός


«Περισσότερο μου λείπει η επαφή με τους ανθρώπους, ταξιδιώτες και ντόπιους, και το εξωτικό φαγητό. Λόγω της κατάστασης που επικρατεί θα δυσκολευτώ να επανέλθω στους φυσιολογικούς ταξιδιωτικούς ρυθμούς μου και θα χρειαστώ αρκετό χρόνο να συνηθίσω τα νέα δεδομένα. Αν μου επιτραπεί να ταξιδέψω σύντομα θα ήθελα να ταξιδέψω στην Ελλάδα, σε κάποιο νησί.»
Κατερίνα Βάσου, Travel Blogger

«Θα έλεγα όλη η διαδικασία! Από τον ενθουσιασμό όταν κάνεις την κράτηση online, την αναμονή και όλη την προεργασία αναζήτησης για το που θα πας, τι θα κάνεις, τι θα ανακαλύψεις… το φτιάξιμο της βαλίτσας, η διαδρομή στο αεροδρόμιο, η φάση της επιβίβασης, με κορύφωση τη διαδικασία της απογείωσης που σε εκείνο ακριβώς το σημείο αντιλαμβάνεσαι πως και επίσημα μπαίνεις σε μια καινούργια εμπειρία που σκοπός είναι να βγεις ακόμη πλούσιος σε εικόνες, αντιλήψεις και βιώματα! Όπως καταλάβατε το έχω φιλοσοφήσει πάρα πολύ… τόσο πολύ μου έχει λείψει! Εννοείται πως θα είμαι από τους πρώτους που θα ταξιδέψω με την άρση των περιοριστικών μέτρων! Είχα ήδη προγραμματισμένο ταξίδι κατά την περίοδο της καραντίνας και παρόλο που ακυρώθηκε αναγκαστικά, αναμένω πως και πως να κάνω τη νέα κράτηση! Ας μην ξεχνάμε πως το άνοιγμα των αεροδρομίων θα γίνει πολύ μελετημένα, και σε προορισμούς που έχουν αντίστοιχα αντιμετωπίσει σωστά και αποδοτικά τον κορωνοϊό, επομένως οι χώρες αυτές θα είναι ασφαλής για να επισκεφθούμε! Χαίρομαι που η Ελλάδα είναι μια από αυτές τις χώρες και πως το επόμενο διάστημα θα είμαστε σε θέση να ταξιδέψουμε αεροπορικώς εκεί!»
Nick Christopher, Fashion blogger



«Μου έχει λείψει η διαδικασία. Από το κλείσιμο της ταξιδιωτικής βαλίτσας μέχρι και το να παραλάβεις την βαλίτσα στο αεροδρόμιο του προορισμού. Φυσικά περισσότερο μου έχει λείψει η ξεγνοιασιά του ταξιδιού. Παρακολουθώ συνεχώς τις ειδήσεις για να ενημερώνομαι με τις εξελίξεις. Προς το παρόν δεν έχω στο μυαλό μου ακόμη το πότε θα ταξιδέψω. Αν φυσικά τα μέτρα χαλαρώσουν και οι χώρες προορισμού είναι ασφαλείς τότε ναι, θα ταξιδέψω με μεγάλη μου χαρά.»
Γιάννης Πολίτης, Συγγραφέας

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Την Παρασκευή η διαδικασία αίτησης των μοναχών για ακύρωση δέσμευσης περιουσιακών στοιχείων

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό

Στον αέρα η ανάπτυξη λιμανιού-μαρίνας Λάρνακας - «Το έργο θα γίνει» διαμηνύει ο Βαφεάδης



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top