ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πέθανε η γυναίκα που ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ στο ιστορικό ΓΣΟ…

Πέθανε η γυναίκα που ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ στο ιστορικό ΓΣΟ…

Ο Δήμαρχος Λεμεσού, Νίκος Νικολαΐδης, ενημερώνει με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ότι “έφυγε” μία σπουδαία προσωπικότητα της πόλης, η Νίκη Φυτίδου.

Αναλυτικά το συλλυπητήριο μήνυμα του:

«Ο Δήμος Λεμεσού εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια για τον θάνατο της Νίκης Μ.Φυτίδου, μιας προσωπικότητας της πόλης μας η οποία έχει συνδέσει το όνομά της, όπως επίσης και η οικογένειά της με την αθλητική ιστορία της Λεμεσού.

Από πατέρα αθλητή, τον Μιχάλη Φυτίδη, επί σειράν ετών αξιωματούχου του ΓΣΟ, κληρονόμησε το αθλητικό πνεύμα και την αγάπη για τον αθλητισμό και από τη μητέρα της, τη Χριστίνα Φυτίδου, κληρονόμησε το φιλάνθρωπο πνεύμα και την προσφορά προς όσους είχαν ανάγκη.

Η Νίκη Φυτίδου, κυριολεκτικά γεννήθηκε και μεγάλωσε στο ΓΣΟ. Έχει συνδέσει σήμερα το όνομά της με το «Φυτίδειο Αθλητικό Κέντρο – ΓΣΟ» με δωρεά της προς τον Δήμο Λεμεσού μιας έκτασης γης παραπλεύρως του υφιστάμενου χώρου του ΓΣΟ. Τη δωρεά αυτή ακολούθησαν και άλλες δωρεές προς το Δήμο Λεμεσού, καθιστώντας την Μεγάλη Ευεργέτιδα του Δήμου.

Η Νίκη Μ. Φυτίδου υπήρξε Αθλήτρια του ΓΣΟ και διακρίθηκε ιδιαίτερα ως αθλήτρια της δισκοβολίας, με σημαντικά ρεκόρ, προσφέροντας πολλαπλά στον ΓΣΟ με τη συμμετοχή της. Το 1995 τιμήθηκε μαζί με άλλους αθλητές και αθλήτριες του ΓΣΟ, καθώς και παράγοντες των αθλητικών σωματείων της πόλης, αλλά και για προσφυγικά σωματεία που είχαν τη Λεμεσό ως έδρα τους σε εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος Λεμεσού προς τιμήν όλων όσοι τίμησαν την πόλη στον τομέα του αθλητισμού.

Άτομο χαμηλών τόνων, με δυναμική προσωπικότητα, στάθηκε δίπλα σε αρκετούς αθλητές, και πρωτοστάτησε σε πολλές άλλες αγαθοεργές πράξεις. Η Νίκη Φυτίδου, ταύτισε το όνομά της με το πνεύμα του αθλητισμού και την αγάπη προς την πόλη της.

Ο Δήμος Λεμεσού θα προβεί σε διευθετήσεις για την κηδεία της και επίσης θα διοργανώσει σειρά εκδηλώσεων και δράσεων προς τιμή της Νίκης Μ. Φυτίδου».

The post Πέθανε η γυναίκα που ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ στο ιστορικό ΓΣΟ… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top