ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

ReCOVer20: Νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα από τον Οργανισμό Νεολαίας Κύπρου

ReCOVer20: Νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα από τον Οργανισμό Νεολαίας Κύπρου

Στο πλαίσιο των ενεργειών που υλοποιεί με αφορμή τον κορωνοϊό Covid-19, ο Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου ανακοινώνει την έναρξη του «ReCOVer20», ενός νέου χρηματοδοτικού προγράμματος που θα επιχορηγήσει δράσεις και προγράμματα που στοχεύουν στην αντιμετώπιση των επιπτώσεων της πανδημίας.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε νέους μέχρι 35 ετών, άτυπες ομάδες νέων που θα αποτελούνται τουλάχιστον από 2 άτομα και κατά 50% από άτομα που εμπίπτουν στην κατηγορία «νέοι μέχρι 35 ετών», Οργανώσεις Νεολαίας και Κέντρα Νεότητας.

Βασικός στόχος του «ReCOVer20», είναι η κινητοποίηση των ίδιων των νέων έτσι ώστε να σχεδιάσουν και να υλοποιήσουν δράσεις, οι οποίες θα αναδεικνύουν το αίσθημα της αλληλεγγύης και της έμπρακτης στήριξης σε άτομα, ομάδες ατόμων και κοινότητες που έχουν επηρεαστεί από την κρίση της πανδημίας.

Οι εν λόγω δράσεις θα πρέπει να αφορούν την πρόληψη, ενημέρωση και την αντιμετώπιση ψυχοκοινωνικών και άλλων προβλημάτων που προέκυψαν μέσα από την πανδημία, στους τομείς της υγείας και παιδείας, του πολιτισμού και της κοινωνικής ευημερίας. Επιπρόσθετα, θα πρέπει να εμπεριέχουν το στοιχείο της παρέμβασης και να απαντούν σε συγκεκριμένες κοινωνικές προκλήσεις σε τοπικό επίπεδο, ενώ θα πρέπει να βασίζονται στην καινοτομία ή/και την αντιγραφή καλών πρακτικών.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση ηλεκτρονικά, συμπληρώνοντας το ειδικό έντυπο που θα βρουν στην ιστοσελίδα www.onek.org.cy. Τα εγκεκριμένα σχέδια θα υλοποιηθούν από την 1η Ιουλίου 2020 μέχρι τις 30 Νοεμβρίου 2020 και αιτήσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι 12/06/2020 για δράσεις που θα υλοποιηθούν μεταξύ Ιουλίου και Σεπτεμβρίου 2020 και μέχρι 09/09/2020 για δράσεις που θα υλοποιηθούν μεταξύ Οκτωβρίου και Νοεμβρίου 2020. Μετά το πέρας της αξιολόγησης, οι αιτητές θα ενημερωθούν γραπτώς μέσω e-mail.

Για περισσότερες πληροφορίες ή ερωτήματα μπορείτε να αποταθείτε στα τηλέφωνα 22402617 & 25443079 και στην ηλ. διεύθυνση [email protected].

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top