«Έδεσε» κι άλλον στο λιμάνι μετά τον Αντάμοβιτς!

«Έδεσε» κι άλλον στο λιμάνι μετά τον Αντάμοβιτς!

Μετά τον Αντάμοβιτς που συμφώνησε να παραμείνει και τη νέα σεζόν στην ΑΕΛ, η Λεμεσιανή ομάδα διατήρησε στο ρόστερ της ακόμη ένα βασικό “γρανάζι”!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο παίκτης που συμφώνησε να παραμείνει «Λέοντας»

Ο λόγος για τον Ανδρέα Αβραάμ, ο οποίος αποδέχθηκε την πρόταση της διοίκησης για επέκταση του συμβολαίου του με μειωμένες οικονομικές απολαβές και απομένει πλέον η επίσημη ανακοίνωση για να κλείσει και τυπικά το deal.

Σημειώνουμε ότι τη φετινή… λειψή σεζόν, ο Κύπριος διεθνής αριστερός μπακ-χαφ, μέτρησε 19 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, οι 18 στο αρχικό σχήμα, έχοντας συνολικό χρόνο συμμετοχής 1461 λεπτά και σκόραρε ένα γκολ.

Επιπλέον, αγωνίστηκε ως βασικός στον αγώνα του Σούπερ Καπ απέναντι στον ΑΠΟΕΛ και στα δύο ματς με αντίπαλο την ΑΕΚ για τα προημιτελικά του κυπέλλου.

The post «Έδεσε» κι άλλον στο λιμάνι μετά τον Αντάμοβιτς! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Οι ΗΠΑ βομβάρδισαν τα ξημερώματα τις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν - Τα πρώτα αντίποινα από Ιράν με πυραύλους κατά Ισραήλ

LIVE: Οι ΗΠΑ βομβάρδισαν τα ξημερώματα τις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν - Τα πρώτα αντίποινα από Ιράν με πυραύλους κατά Ισραήλ

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, ανακοίνωσε με ανάρτηση του στο Χ την ολοκλήρωση μεγάλης στρατιωτικής επιχείρησης κατά του Ιράν, δηλώνοντας ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες «ολοκλήρωσαν την πολύ επιτυχημένη επίθεσή μας σε τρεις πυρηνικές εγκαταστάσεις στο Ιράν, συμπεριλαμβανομένων των Φόρντοου, Nατάνζ και Ισφαχάν».

BEST OF TOTHEMAONLINE