ΔΙΕΘΝΗ

Οι διεθνείς πτήσεις στην Αίγυπτο επιστρέφουν τέλη Ιουνίου με αρχές Ιουλίου

Οι διεθνείς πτήσεις στην Αίγυπτο επιστρέφουν τέλη Ιουνίου με αρχές Ιουλίου

Οι διεθνείς πτήσεις στην Αίγυπτο επιστρέφουν τέλη Ιουνίου ή αρχές Ιουλίου, σύμφωνα με εκπρόσωπο του Υπουργικού Συμβουλίου της χώρας

 
Την επανέναρξη των διεθνών πτήσεων στα τέλη Ιουνίου ή αρχές Ιουλίου μελετά η Αίγυπτος, σύμφωνα με τις δηλώσεις του εκπροσώπου του Υπουργικού Συμβουλίου Νάντερ Σαάντ.
 
Μιλώντας στον αιγυπτιακό τηλεοπτικό σταθμό «Σαάντ Ελ Μπάλαντ», ο κ. Σαάντ επισήμανε ότι η Επιτροπή Κρίσης για τον κορωνοϊό του Υπουργικού Συμβουλίου στην Αίγυπτο που θα συνεδριάσει αυτήν την εβδομάδα, θα συζητήσει το θέμα αυτό του ανοίγματος και πάλι του εναέριου χώρου της Αιγύπτου .
 
«Η σταδιακή επανέναρξη των πτήσεων μπορεί να είναι κατά το δεύτερο 15νθήμερο του Ιουνίου ή το πρώτο μισό του επόμενου Ιουλίου», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σαάντ, αναφέροντας ότι «ήδη αρκετές διεθνείς αεροπορικές εταιρείες έχουν εκφράσει την ετοιμότητά τους να ξαναρχίσουν πτήσεις προς την Αίγυπτο τον επόμενο Ιούλιο, ειδικά καθώς «προβλέπουν ότι η Αίγυπτος είναι μεταξύ των κρατών που θα ανοίξουν σταδιακά τον εναέριο χώρο».
 
Να σημειωθεί ότι ο τομέας της αεροπορίας έχει υποστεί ζημίες δισεκατομμυρίων από την αναστολή των πτήσεων, λόγω κορωνοϊού. Μόνον τον μήνα Μάρτιο, ο Αιγύπτιος Πρωθυπουργός Μουστάφα Μαντμπούλι τις είχε τότε υπολογίσει σε 2,25 δισεκατομμύρια αιγυπτιακές λίρες (142 εκατομμύρια δολάρια). Το ποσό των ζημιών πιθανόν να έχει αυξηθεί κατά πολύ.

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top