ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Η SoftOne Κύπρου στηρίζει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις μέσω της πλατφόρμας #DigitalSolidarityCY

Η SoftOne Κύπρου στηρίζει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις μέσω της πλατφόρμας #DigitalSolidarityCY

Η SoftOne Κύπρου - κορυφαία εταιρεία ανάπτυξης business λογισμικού και μέλος του ομίλου εταιρειών Olympia Ltd- ενισχύει την προσπάθεια των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και των ελεύθερων επαγγελματιών της χώρας να ανταπεξέλθουν στις αντίξοες συνθήκες και τα νέα δεδομένα που διαμορφώνει η πανδημία του κορωνοϊού Covid-19.

Με υψηλό αίσθημα ευθύνης, η SοftOne Κύπρου στηρίζει ενεργά την πρωτοβουλία #DigitalSolidarityCY του Υφυπουργείου Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής για την υποστήριξη της επιχειρηματικής δραστηριότητας και τον περιορισμό της εξάπλωσης της πανδημίας.

Στο πλαίσιο αυτό, η SoftOne στέκεται δίπλα από κάθε μικρομεσαία επιχείρηση και ελεύθερο επαγγελματία παρέχοντάς τους τη δυνατότητα να αποκτήσουν την κορυφαία λύση Soft1 Cloud ERP σε μοναδική τιμή, υποστηρίζοντας αποτελεσματικά όλες τις λειτουργίες της επιχείρησης τους οποιαδήποτε στιγμή από όπου και εάν βρίσκονται.

Ειδικά για τους πελάτες της, προσφέρει εντελώς δωρεάν –και για 3 μήνες– μια σειρά από υπηρεσίες και λύσεις, βοηθώντας τους να γνωρίσουν και να υιοθετήσουν νέους, ευέλικτους τρόπους εργασίας, συνεχίζοντας έτσι την απρόσκοπτη καθημερινή τους λειτουργία.

To Soft1 Cloud ERP αποτελεί μία σύγχρονη λύση μηχανογράφησης η οποία απλοποιεί όλες τις διαδικασίες της σύγχρονης επιχείρησης. Με ενσωματωμένες web και mobile εφαρμογές, προσφέρει στα στελέχη της επιχείρησης τη δυνατότητα να εργαστούν με ασφάλεια από οπουδήποτε, ανταποκρινόμενα καλύτερα στις εξειδικευμένες ανάγκες των πελατών τους.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top