Αυτό είναι το όνομα του νέου κινήματος του Οδυσσέα Μιχαηλίδη – Μπήκε η ταμπέλα στα γραφεία
Και το όνομα αυτού…«Άλμα».
“Άλλες δύο νίκες στο πρωτάθλημα πέτυχε ψες η ΟΜΟΝΟΙΑ eSports ξεκινώντας το πρωτάθλημα με οκτώ νίκες σε οκτώ ματς.
Στο παιχνίδι με τη Λεμεσιανή ομάδα, το μοναδικό γκολ που έκρινε και την αναμέτρηση πέτυχε στο 24’ ο Λαζάρου. Το «τριφύλλι» ακολούθησε στη συνέχεια μια πιο συντηρητική προσέγγιση που έφερε την 7η σερί νίκη!
Στον αγώνα με την Welp τα πράγματα ήταν πιο απλά.
Στο 18’ ο Λαζάρου άνοιξε το σκορ ενώ στο 55’ ύστερα από ασταθή απόκρουση του αντίπαλου τερματοφύλακα, ο Χρυσάνθου έκανε το 0-2.
Με δεύτερο προσωπικό γκολ στο 73’ ο Χρυσάνθου έγραψε το 0-3 και δύο λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι σκόραραν για το τελικό 1-3.
Οι «πράσινοι» μετρώντας μόνο νίκες στις πρώτες οκτώ αναμετρήσεις, βρίσκονται στην κορυφή με 23 βαθμούς.
Άπαντες στην ομάδα στρέφουν την προσοχή τους στην μεγάλη πρόκληση της Τετάρτης με τον τελικό του VPL EURO PROLEAGUE κόντρα στον Άρη Θεσσαλονίκης”.
The post ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΗ η Ομόνοια ESPORTS – Κέρδισε Απόλλων και Welp και έκανε το οκτώ στα οκτώ! (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Thema Sports.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις