ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εργασίες διεξάγονται σε όλους τους αυτοκινητόδρομους Παγκύπρια - Λεπτομέρειες για να περιορίσετε την ταλαιπωρία

Εργασίες διεξάγονται σε όλους τους αυτοκινητόδρομους Παγκύπρια - Λεπτομέρειες για να περιορίσετε την ταλαιπωρία

Πρωινή ενημέρωση για την κατάσταση στο οδικό δίκτυο 

Στις κυριότερες οδικές αρτηρίες δεν παρουσιάζεται οποιοδήποτε σοβαρό πρόβλημα το πρωί την Τετάρτη, 3 Ιουνίου. Σε ορισμένα σημεία του οδικού δικτύου, λόγω εργασιών, είναι πιθανόν να επηρεαστεί η ομαλή διέλευση της τροχαίας κυκλοφορίας.

Στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, στην κατεύθυνση από Λευκωσία προς Λεμεσό, διεξάγονται εργασίες συντήρησης του οδοστρώματος, κατά τη διάρκεια των οποίων κλείνει τμηματικά η μία λωρίδα κυκλοφορίας, σε μήκος μέχρι ενός χιλιομέτρου κάθε φορά και η κυκλοφορία διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

Οι εργασίες διεξάγονται από τις 9.30π.μ., μέχρι και τις 3.00μ.μ. και αναμένεται να ολοκληρωθούν αύριο Πέμπτη 4 Ιουνίου.

Σε τμήματα των αυτοκινητοδρόμων Αεροδρόμιο Λάρνακας - Παραλίμνι και Ριζοελιά – Νήσου, συνεχίζονται οι εργασίες συντήρησης πρασίνου, των κεντρικών νησίδων από το Τμήμα Δασών.

Οι εργασίες διεξάγονται καθημερινά, εκτός σαββατοκύριακων, από τις 8.30π.μ μέχρι και τις 5μ.μ. και θα διαρκέσουν μέχρι και τις 12 Ιουνίου 2020.

Κατά την εκτέλεση των εργασιών, κλείνει τμηματικά η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας, σε μήκος 1χλμ. περίπου και η τροχαία κίνηση διοχετεύεται στην αριστερή λωρίδα.

Επίσης, στον αυτοκινητόδρομο Πάφου – Λεμεσού, στο τμήμα από Ερήμη προς Πέτρα του Ρωμιού, συνεχίζονται οι εργασίες για πότισμα του πρασίνου εντός της κεντρικής νησίδας από το Τμήμα Δασών.

Οι εργασίες διεξάγονται καθημερινά, μεταξύ ωρών 8:30π.μ. και 3μ.μ. και θα διαρκέσουν μέχρι και τις 29 Οκτωβρίου 2020.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, κλείνει τμηματικά η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας με κατεύθυνση από Λεμεσό προς Πάφο σε μήκος 1000μ. περίπου και η κυκλοφορία διοχετεύεται στη λωρίδα βραδείας κυκλοφορίας.

Καλούνται οι διερχόμενοι οδηγοί οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να τηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα και να συμμορφώνονται με την σήμανση τροχαίας και τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας.

Πέραν των πιο πάνω, η Αστυνομία συστήνει σε όλους όσοι θα διακινούνται στο οδικό δίκτυο, να είναι προσεκτικοί για αποφυγή τροχαίων δυστυχημάτων.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top