Σκέψεις για να αφήσει το τριφύλλι...

Σκέψεις για να αφήσει το τριφύλλι...

Νέο επεισόδιο καταγράφεται στο σίριαλ της παραμονής του Γκόρντον Σίλντενφελντ στον Παναθηναϊκό. Αυτή τη φορά με ευθύνη του ίδιου.

Όλα ξεκίνησαν από τη δημόσια τοποθέτηση του ισχυρού άνδρα της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, Ζντράβκο Μάμιτς ότι στόχος του για τη νέα σεζόν είναι να συνθέσουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο ο Σίλντενφελντ και ο Εμίρ Σπάχιτς, ο Βόσνιος διεθνής και επί σειρά μεταγραφικών περιόδων στόχος του Παναθηναϊκού! 

Το κροατικό σάιτ «24sata» επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον «Σίφο» και του ζήτησε να σχολιάσει την τοποθέτηση του Μάμιτς. «Εγώ και ο Σπάχιτς μαζί; Θα είναι σαν μπετόν αρμέ! Ο Εμίρ είναι σπουδαίος ποδοσφαιριστής», είπε ο Κροάτης παίκτης του Παναθηναϊκού. Το εντυπωσιακό είναι ότι ο Σίλντενφελντ άφησε ορθάνοιχτο το θέμα, δίχως καμία αναφορά στις προχωρημένες συζητήσεις του με το Τριφύλλι. Με ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει για τη συνάντηση που θα έχουν πιθανώς την Πέμπτη στην Αθήνα οι Φύσσας- Βόκολος με τον ατζέντη του Σίλντενφελντ, Μάριο Κνεζ.

Πηγή: www.sdna.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO: Αποκαλυπτικός ο ΠτΔ στο «Τ» – Η απάντηση στους επικριτές του, η πρόβλεψη για τις βουλευτικές του 2026 και το μήνυμα στην κοινωνία

VIDEO: Αποκαλυπτικός ο ΠτΔ στο «Τ» – Η απάντηση στους επικριτές του, η πρόβλεψη για τις βουλευτικές του 2026 και το μήνυμα στην κοινωνία

Σε μια πορεία από το Προεδρικό Μέγαρο μέχρι την Πάφο, ο Νίκος Χριστοδουλίδης ανοίγει τις πόρτες του προεδρικού οχήματος για πρώτη φορά σε Μέσο Ενημέρωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE