ΕΛΛΑΔΑ

Σκέψεις για να αφήσει το τριφύλλι...

Σκέψεις για να αφήσει το τριφύλλι...

Νέο επεισόδιο καταγράφεται στο σίριαλ της παραμονής του Γκόρντον Σίλντενφελντ στον Παναθηναϊκό. Αυτή τη φορά με ευθύνη του ίδιου.

Όλα ξεκίνησαν από τη δημόσια τοποθέτηση του ισχυρού άνδρα της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, Ζντράβκο Μάμιτς ότι στόχος του για τη νέα σεζόν είναι να συνθέσουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο ο Σίλντενφελντ και ο Εμίρ Σπάχιτς, ο Βόσνιος διεθνής και επί σειρά μεταγραφικών περιόδων στόχος του Παναθηναϊκού! 

Το κροατικό σάιτ «24sata» επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον «Σίφο» και του ζήτησε να σχολιάσει την τοποθέτηση του Μάμιτς. «Εγώ και ο Σπάχιτς μαζί; Θα είναι σαν μπετόν αρμέ! Ο Εμίρ είναι σπουδαίος ποδοσφαιριστής», είπε ο Κροάτης παίκτης του Παναθηναϊκού. Το εντυπωσιακό είναι ότι ο Σίλντενφελντ άφησε ορθάνοιχτο το θέμα, δίχως καμία αναφορά στις προχωρημένες συζητήσεις του με το Τριφύλλι. Με ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει για τη συνάντηση που θα έχουν πιθανώς την Πέμπτη στην Αθήνα οι Φύσσας- Βόκολος με τον ατζέντη του Σίλντενφελντ, Μάριο Κνεζ.

Πηγή: www.sdna.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top