Κύπρια ηθοποιός έγινε μανούλα- Κράτησε την εγκυμοσύνη μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κύπρια ηθοποιός έγινε μανούλα- Κράτησε την εγκυμοσύνη μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μια πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή της διανύει τις τελευταίες μέρες η γνωστή Κύπρια ηθοποιός.

Ο λόγος για την Κίκα Γεωργίου, που για τους περισσότερους έγινε γνωστή μέσα από την πολύ πετυχημένη σειρά του “Mega” «Eυτυχισμένοι Μαζί» στο ρόλο της ως καθηγήτρια.

Η συμπατριώτισσα μας ηθοποιός με καταγωγή από τη Λάρνακα, πριν από μερικές μέρες έφερε στον κόσμο το δεύτερο της παιδί και ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την πρώτη φωτογραφία με την νεογέννητη Άνασσα.

Η ηθοποιός κατάφερε να κρατήσει την εγκυμοσύνη της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ενώ τα τελευταία χρόνια αν και η βάση της είναι πια η Κύπρος, πηγαινοέρχεται στην Αθήνα για δουλειές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες  - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές επαφές που «δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας» βρίσκονται σε εξέλιξη στη Νέα Υόρκη για το Κυπριακό, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, ο οποίος αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο θετικών εξελίξεων μέσα στην εβδομάδα. Η παρουσία του στη Νέα Υόρκη περιλαμβάνει σειρά επαφών για το Κυπριακό, μεταξύ άλλων με τον ΓΓ του ΟΗΕ και την προσωπική του απεσταλμένη.

BEST OF TOTHEMAONLINE