ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δίνουν «μάχη» για το αστέρι της Εσπανιόλ

Δίνουν «μάχη» για το αστέρι της Εσπανιόλ

Για την απόκτηση του Μαρκ Ρόκα θα κονταροχτυπηθούν Άρσεναλ και Μίλαν, με τον 23χρονο να έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του με την Εσπανιόλ.

Αυξημένη είναι η ζήτηση για τις υπηρεσίες του νεαρού μέσου της Εσπανιόλ. Κάτι απολύτως λογικό, αν αναλογιστεί κανείς πως ο Ρόκα έχει πολύ καλή παρουσία στη Λα Λίγκα τη φετινή σεζόν.

Ήδη έχει προσελκύσει ενδιαφέρον αρκετών ομάδων, με τις Άρσεναλ και Μίλαν να είναι έτοιμες να κάνουν τις προτάσεις τους για τον παίκτη.Εσπανιόλ

Στην τελευταία θέση του πρωταθλήματος βρίσκονται οι Καταλανοί και όπως όλα δείχνουν θα υποβιβαστούν. Ακόμα όμως και σε αυτή τη μέτρια σεζόν της ομάδας του, ο 23χρονος Ισπανός έχει καταφέρει να ξεχωρίσει. Με τις εμφανίσεις του δείχνει πως είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα της καριέρας του και ασφαλώς δεν θα ακολουθήσει την Εσπανιόλ στη δεύτερη κατηγορία.

Ο συμπατριώτης του, ο Μίκελ Αρτέτα είναι μεγάλος θαυμαστής του. Εκτιμάει σε μεγάλο βαθμό τις ικανότητές του και θέλει να τον εντάξει στο ρόστερ του. Θεωρεί άλλωστε πως μπορεί να δώσει στοιχεία στη μεσαία γραμμή της ομάδας του που της λείπουν. Το “γλυκό” αριστερό του πόδι και οι σωστές τοποθετήσεις του είναι στοιχεία που ο Αρτέτα δεν μπορεί να βρει στο υπάρχον ρόστερ.

Όπως μάλιστα ανέφερε το ρεπορτάζ, είχε ήδη κάνει την πρότασή του στην Εσπανιόλ για την παραχώρηση του παίκτη. Όμως, λόγω του κορονοϊού οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών σταμάτησαν. Στο συμβόλαιο του Ρόκα υπάρχει ρήτρα 40 εκατομμυρίων, αλλά είναι πολύ πιθανό η τιμή του να πέσει λόγω του ενδεχόμενου υποβιβασμού της ομάδας.

Πλέον όμως, ο Αρτέτα θα πρέπει να τα βάλει και με την Μίλαν η οποία θέλει επίσης τον ταλαντούχο άσο. Οι “ροσονέρι” βλέπουν τις πιθανότητές τους για την απόκτηση του Σάντρο Τονάλι να λιγοστεύουν. Οπότε βρίσκονται στην αγορά για την εύρεση ενός μέσου με παρόμοια στοιχεία. Ο Ρόκα μπορεί να κάνει τη δουλειά που κάνει ο Τονάλι και η ιταλική ομάδα θα ανταγωνιστεί την Άρσεναλ για την υπογραφή του παίκτη.

Πηγή: Sportsking.gr

The post Δίνουν «μάχη» για το αστέρι της Εσπανιόλ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μας τα... χαλάει ο καιρός - Σε ισχύ κίτρινη προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι

Ζίζυρος, σακκουλλοδρομίες και άλλα 10 παραδοσιακά παιχνίδια του Πάσχα στην Κύπρο - Διατηρούνται αναλλοίωτα στο πέρασμα του χρόνου

Γρίπη των πτηνών και σε… αγελάδες: Πώς και πότε μεταδίδεται στον άνθρωπο - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Επεισοδιακή νύχτα στη Λεμεσό - Έκαψαν περιπολικό και επιτέθηκαν σε αστυνομικούς

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα λειτουργήσει σύστημα καμερών για παράνομη στάθμευση - Οι λεπτομέρειες

Ιωάννα Τούνη: Δείχνει στους ακολούθους της τις εξωτικές διακοπές της - Δείτε φωτογραφίες



«Βράζει» η Αστυνομία μετά την επίθεση 100 κουκουλοφόρων - Συστάθηκε ειδικό κλιμάκιο, ψάχνουν τους δράστες

«Βράζει» η Αστυνομία μετά την επίθεση 100 κουκουλοφόρων - Συστάθηκε ειδικό κλιμάκιο, ψάχνουν τους δράστες

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των ατόμων που χθες βράδυ επιτέθηκαν σε μέλη της Αστυνομίας και προκάλεσαν ζημιές σε περιπολικά, στην περιοχή του Ύψωνα Λεμεσού. Σε δηλώσεις τους ο εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας Λεμεσού Λευτέρης Κυριάκου, ανέφερε ότι έχει συσταθεί κλιμάκιο, το οποίο αξιολογεί τεκμήρια και μαρτυρίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top