ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Αναμένονται έξι αφίξεις και έξι αναχωρήσεις

ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Αναμένονται έξι αφίξεις και έξι αναχωρήσεις

Εξι αφίξεις και έξι αναχωρήσεις είναι προγραμματισμένες να πραγματοποιηθούν σήμερα Παρασκευή (12/06) στο αεροδρόμιο Λάρνακας, το οποίο επαναλειτούργησε στις 9 Μαΐου, μετά την απαγόρευση πτήσεων από και προς την Κύπρο στις 21 Μαρτίου, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Οι έξι αφίξεις και αναχωρήσεις είναι από Αθήνα, Βάρνα (Βουλγαρία), Luton και Iάσιο (Ρουμανία).

Σημειώνεται ότι οι δύο πτήσεις από και προς το αεροδρόμιο Luton του Λονδίνου είναι επαναπατρισμού.

Υπενθυμίζεται ότι τα μέτρα ασφάλειας και υγιεινής που έχουν ληφθεί στο αεροδρόμιο Λάρνακας για αποτροπή της μετάδοσης του κορωνοϊού είναι πολύ αυστηρά, αφού δεν επιτρέπεται σε κανέναν η είσοδος στον αερολιμένα εκτός από τους επιβάτες και το προσωπικό.

*Φωτογραφία αρχείου

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στη Λευκωσία ο Στόκερ: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης υποδέχθηκε τον Καγκελάριο της Αυστρίας – Παρακάθησαν σε δείπνο

Στη Λευκωσία ο Στόκερ: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης υποδέχθηκε τον Καγκελάριο της Αυστρίας – Παρακάθησαν σε δείπνο

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης υποδέχθηκε το βράδυ της Πέμπτης τον Καγκελάριο της Αυστρίας Κριστιάν Στόκερ στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου θα παρατεθεί δείπνο προς τιμήν του.

BEST OF TOTHEMAONLINE