ΚΥΠΡΟΣ

"Δεν θέλουμε να παίξουμε στο ΓΣΠ τον τελικό"

"Δεν θέλουμε να παίξουμε στο ΓΣΠ τον τελικό"

Ο προπονητής της ΑΕΛ μίλησε για την πρόκριση στον τελικό. Αναφέρθηκε στο γήπεδο το οποίο θα διεξαχθεί τελικά το παιχνίδι αλλά και για τον κόσμο των γαλαζοκιτρίνων της Λεμεσού.

Αναλυτικά όσα είπε στο Capital:

Για την πρόκριση στον τελικό και το γεγονός ότι η ΑΕΛ έχει να κατακτήσει το κύπελλο από το 1989:

«Θυμάμαι ότι πάνε 26 χρόνια να πανηγυρίσουμε ένα κύπελλο (γέλια). Είναι πολύ γρήγορα για να πούμε κάτι, έχουμε πολύ χρόνο. Είμαι πολύ στεναχωρημένος, γιατί θα έχουμε μία μεγάλη απώλεια, αυτή του Μεντί. Ήταν και άδικη η κάρτα που πήρε. Πρόσεχε αρκετά για να μην δεχθεί κάρτα. Έτσι είναι όμως η ζωή». Για το τι πρέπει να γίνει στη συνέχεια για να μπορέσει η ΑΕΛ να κατακτήσει τον τίτλο: «Είναι πολύ σημαντικό να ανεβάσουμε απόδοση τον επόμενο μήνα. Πρέπει να διατηρήσουμε την ομάδα σε ψηλό επίπεδο. Θα είναι δύσκολη βραδιά και εμείς θέλουμε να την εκμεταλλευτούμε στο έπακρο. Ελπίζω να είναι όλοι στη διάθεσή μας τότε και σε καλή διάθεση και φόρμα».

Για την απόφαση για επιστροφή στις 14 ομάδες στο πρωτάθλημα Α΄ Κατηγορίας από τη νέα χρονιά:

«Δεν είναι σωστό η οποιαδήποτε απόφαση να λαμβάνεται μεσούσης της περιόδου. Ίσως να ήταν καλύτερα να γίνει για την επόμενη χρονιά και όχι για την υφιστάμενη».

Για τον κόσμο και τη στήριξη που είχαν:

«Είχαν μεγάλη δίψα, το έδειξαν και στον προηγούμενο αγώνα στη Λάρνακα. Το ίδιο και χθες. Θα είναι ακόμα περισσότεροι στον τελικό. Ο κόσμος έχει κρίση, βλέπει ότι η ομάδα βελτιώνεται, γι’ αυτό ένιωσε την ανάγκη να στηρίξει την ομάδα. Όπως είπα και χθες, χωρίς τον κόσμο δεν θα περνούσαμε. Οι παίκτες, μάλιστα, ειδικά οι ξένοι, με ρωτούσαν πόσο κόσμο θα έχουμε. Στο μάθημα, αλλά και την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε προδιαθέσει τους ποδοσφαιριστές με βίντεο με την παρουσία του κόσμου από άλλους παλαιότερους αγώνες».

Για την έδρα του τελικού:

«Η άποψή μου είναι να γίνει ο τελικός σε ουδέτερο γήπεδο. Προσωπικά δεν θα ήθελα να πάμε στην έδρα του αντιπάλου. Αν θέλουν να έρθουν αυτοί στο Τσίρειο, γιατί όχι. Εγώ προσωπικά σαν προπονητής θέλω να εκμεταλλευτώ στο έπακρο όλες τις ελπίδες που έχουμε για κατάκτηση του κυπέλλου. Μπορεί να μην είναι το ΓΣΖ, μπορεί να είναι το «Αντώνης Παπαδόπουλος», σίγουρα όμως δεν θέλουμε να πάμε στο ΓΣΠ, αλλά σε ουδέτερο γήπεδο».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συναγερμός στη Σλοβακία: Πυροβολισμοί μετά από συνεδρίαση της κυβέρνησης - Τραυματίστηκε ο πρωθυπουργός Φίτσο

Θανατηφόρο δυστύχημα: «Μίλησε» η νεκροτομή του 79χρονου Γεώργιου Μιχαήλ – Όσα κατέδειξε

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Αυτοί είναι οι δυο ανεξάρτητοι ποινικοί ανακριτές που διορίστηκαν από το Υπουργικό

Επιστολή Τσίγκη για τις κάμερες: Να γίνουν έντονες οι σημάνσεις στις προειδοποιητικές πινακίδες– «Πρώτα στον Στρόβολο»

Αγανακτισμένος ο πατέρας του μικρού μαχητή Λούκα: Κλείδωσαν τον τραπεζικό λογαριασμό της οικογένειας

Silia Kapsis: «Έχω να δω τον πατέρα μου από 5 χρονών, δεν με πήρε τηλέφωνο ούτε καν μετά την Eurovision»



Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Βαθιά συγκλονισμένος από την απόπειρα κατά της ζωής του Σλοβάκου πρωθυπουργού δηλώνει με ανάρτησή του ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top