ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πήρε ΘΕΣΗ για τη συμφωνία κυρίων ο Κίρζης – Τα θέματα που είχαν συμφωνηθεί

Πήρε ΘΕΣΗ για τη συμφωνία κυρίων ο Κίρζης – Τα θέματα που είχαν συμφωνηθεί

Το βράδυ της Πέμπτης (18-06-2020) καλεσμένος της εκπομπής της Cablenet «Χωρίς VAR» ο πρόεδρος του Απόλλωνα, Νίκος Κίρζης αναφέρθηκε στη συμφωνία κυρίως που είχε γίνει μεταξύ των έξι προέδρων των μεγάλων ομάδων (Ομόνοιας, Ανόρθωσης, ΑΠΟΕΛ, Απόλλωνα, ΑΕΚ και ΑΕΛ.

Η απάντηση Νίκου Κίρζη για το τι προνοούσε η συμφωνία κυρίων ήταν η εξής: «Ήταν η πρώτη φορά στην ιστορία του κυπριακού ποδοσφαίρου με τόση συχνή επικοινωνία των προέδρων των ομάδων. Μιλούσαμε συχνά για να δούμε πως συνεχίζουμε την επόμενη μέρα. Κατά τη διάρκεια των τηλεδιασκέψεων είχαμε συζητήσει ότι ειδικά τώρα που είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα για όλους, μιλώ για τους έξι πρώτους, να συμφωνούσαμε σε κάποια θέματα για να προστατευτούμε. Τα θέματα που συμφωνήσαμε ήταν τρία. Το ένα στο ποσοστό μείωσης που θα κάναμε όλοι προς τους ποδοσφαιριστές. Το δεύτερο ήταν το θέμα αύξησης ή όχι των ομάδων και το τρίτο ήταν το θέμα των μετεγγραφών που η συμφωνία ήταν ξεκάθαρη ότι αν μια ομάδα επιθυμούσε να κρατήσει έναν παίκτη της είτε έχει συμβόλαιο είτε όχι να μην ερχόταν άλλη ομάδα να συζητήσει με τον ποδοσφαιριστή».

Διαβάστε όλα όσα λέχθηκαν στην εκπομπή: 

LIVE η συνέντευξη του Νίκου Κίρζη στην εκπομπή «Χωρίς VAR»

The post Πήρε ΘΕΣΗ για τη συμφωνία κυρίων ο Κίρζης – Τα θέματα που είχαν συμφωνηθεί appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top