Αλκοολική μαϊμού σκόρπισε τον τρόμο και τον θάνατο

Αλκοολική μαϊμού σκόρπισε τον τρόμο και τον θάνατο

Η μαϊμού σκότωσε έναν άνθρωπο και τραυμάτισε άλλους 250!

Τον τρόμο και τον θάνατο έσπειρε μια μαϊμού στην Ινδία η οποία σκότωσε έναν άνθρωπο και τραυμάτισε άλλους 250 επειδή της έλειπε το... αλκοόλ!

Η Καλούα, όπως είναι το όνομα της επιθετικής μαϊμού, ανήκε σε έναν μυστικιστή ο οποίος πιστεύεται ότι την είχε καταντήσει αλκοολική καθώς της έδινε αλκοόλ.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρσωης η μαϊμού έγινε επιθετική μετά τον θάνατο του ιδιοκτήτη της καθώς παρουσίασε στερητικό σύνδρομο.

Τα περισσότερα από τα θύματά της μαϊμούς ήταν γυναίκες και κορίτσια αρκετά από τα οποία θα χρειαστούν χειρουργικές επεμβάσεις για να αποκατασταθούν οι πληγές που τους προκάλεσε στα πρόσωπά τους.

Μετά από καταδίωξη η έξι ετών μαϊμού αιχμαλωτίστηκε και παραδόθηκε σε ζωολογικό κήπο με τους κτηνίατρους να διαπιστώνουν ότι όχι μόνο είχε εξάρτηση από το αλκοόλ αλλά δεν έτρωγε και λαχανικά.

Η εκτίμηση των κτηνιάτρων είναι ότι ο προηγούμενος ιδιοκτήτης της μαϊμούς την έτρεφε με κρέας, διατροφή που μπορεί να συνέβαλε στην επιθετική της στάση.
 
ΑΠΟ protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Το Ισραήλ έπληξε ξανά τον Λίβανο – Τα SMS μπαίνουν στη μάχη της έγκαιρης προειδοποίησης των Κυπρίων

LIVE: Το Ισραήλ έπληξε ξανά τον Λίβανο – Τα SMS μπαίνουν στη μάχη της έγκαιρης προειδοποίησης των Κυπρίων

Για έβδομη συνεχόμενη ημέρα μαίνεται ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή, με τις ΗΠΑ και το Ισραήλ να συνεχίζουν τους βομβαρδισμούς στο Ιράν, ενώ οι ισραηλινές δυνάμεις σφυροκοπούν τον Λίβανο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να τεθεί επί τάπητος και το ζήτημα των Βρετανικών Βάσεων στην Κύπρο, ανάλογα με τις εξελίξεις στην περιοχή. Δείτε όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE