ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έριξε τριάρα στη Νόριτς και… σώθηκε

Έριξε τριάρα στη Νόριτς και… σώθηκε

Χάρη σε ένα εξαιρετικό β’ ημίχρονο και με μπροστάρη τον Ινγκς που έφτασε τα 16 γκολ, η Σαουθάμπτον πέρασε με τριάρα από την έδρα της Νόριτς, την άφησε στον «πάτο» και ξέφυγε στο +10 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Ήταν η «μάχη» του υπογείου με το ρετιρέ στην πολυκατοικία της παραμονής. Με νίκη η ουραγός Νόριτς θα βρισκόταν σε απόσταση βολής για να βγει από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ η Σαουθάμπτον θα έπαιρνε την απαραίτητη ώθηση για να ξεμπλέξει από νωρίς με την υπόθεση «σωτηρία». Το δικό τους restart, όμως, είχε ξεκάθαρο θριαμβευτή. Οι Άγιοι του Ραλφ Χάσενχουτλ, ο οποίος πρόσφατα ανανέωσε στο κλαμπ ως το 2023, έκαναν φύλλο και φτερό τα Καναρίνια (0-3) και τους «σκότωσαν» ακόμη περισσότερες ελπίδες για να μείνουν στην κατηγορία.

Περισσότερα σε λίγο…

gazzetta.gr

The post Έριξε τριάρα στη Νόριτς και… σώθηκε appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top