Έριξε τριάρα στη Νόριτς και… σώθηκε

Έριξε τριάρα στη Νόριτς και… σώθηκε

Χάρη σε ένα εξαιρετικό β’ ημίχρονο και με μπροστάρη τον Ινγκς που έφτασε τα 16 γκολ, η Σαουθάμπτον πέρασε με τριάρα από την έδρα της Νόριτς, την άφησε στον «πάτο» και ξέφυγε στο +10 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Ήταν η «μάχη» του υπογείου με το ρετιρέ στην πολυκατοικία της παραμονής. Με νίκη η ουραγός Νόριτς θα βρισκόταν σε απόσταση βολής για να βγει από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ η Σαουθάμπτον θα έπαιρνε την απαραίτητη ώθηση για να ξεμπλέξει από νωρίς με την υπόθεση «σωτηρία». Το δικό τους restart, όμως, είχε ξεκάθαρο θριαμβευτή. Οι Άγιοι του Ραλφ Χάσενχουτλ, ο οποίος πρόσφατα ανανέωσε στο κλαμπ ως το 2023, έκαναν φύλλο και φτερό τα Καναρίνια (0-3) και τους «σκότωσαν» ακόμη περισσότερες ελπίδες για να μείνουν στην κατηγορία.

Περισσότερα σε λίγο…

gazzetta.gr

The post Έριξε τριάρα στη Νόριτς και… σώθηκε appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η ευχή του Καγκελαρίου Αυστρίας για τερματισμό της διαίρεσης της Κύπρου   

Η ευχή του Καγκελαρίου Αυστρίας για τερματισμό της διαίρεσης της Κύπρου  

Την ευχή σύντομα να επιλυθεί το πρόβλημα της διαίρεσης της Κύπρου εξέφρασε ο Καγκελάριος της Αυστρίας Κρίστιαν Στόκερ, ο οποίος μαζί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη μετέβησαν στο Δημαρχείο Λευκωσίας και στη συνέχεια περιηγήθηκαν κατά μήκος της γραμμής κατάπαυσης του πυρός.

BEST OF TOTHEMAONLINE