Αγγελίδης: Συγκινημένος για την αποχώρηση του - "Δεν με απασχολεί η θέση μου δίπλα στον Γ.Εισαγγελέα αλλά το σωστό καθήκον"

Αγγελίδης: Συγκινημένος για την αποχώρηση του - "Δεν με απασχολεί η θέση μου δίπλα στον Γ.Εισαγγελέα αλλά το σωστό καθήκον"

Συγκινημένος ο απερχόμενος Υπουργός Άμυνας, Σάββας Αγγελίδης , με την αποχώρηση του απο τη θέση του Υπουργού.

Στο τρίτο του ΡΙΚ, ο Υπουργός μίλησε για τα συναισθήματα του κατα την αποχώρηση  του απο τη θέση του Υπουργού αλλά και τη νέα πρόκληση δίπλα στον νέο Γενικό Εισαγγελέα.

Σε ερώτηση αν τελικά θα είναι βοηθός του Γενικού Εισαγγελέα ή Βοηθός Γενικού Εισαγγελέα, ο κ.Σαββίδης απάντησε ότι δεν τον απασχολεί τόσο η ορολογία της θέσης αλλά η καλή συνεργασία και να ανταποκριθεί όπως αρμόζει στα καθήκοντα του. 

Στη συνέχεια σχολίασε ότι δεν έχει δεδομένο αν θα μείνει μέχρι το τέλος της αφυπηρέτησης του, στη συγκεκριμένη νέα θέση που του έχει ανατεθεί, ενώ έδειξε έντονη συγκίνηση για την αποχώρηση του απο την θέση του Υπουργού, αναφερόμενος ότι ποτέ δεν ήταν στόχος του η Πολιτική.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 19:00 το 6ο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης στην Πύλα, με την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν. Η κοινή τους παρουσία στο φεστιβάλ είχε συμφωνηθεί κατά την τελευταία συνάντησή τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE