ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τι λέει το περιβάλλον και η πλευρά του Χουλτ εάν είναι κοντά στον ΑΠΟΕΛ ή σε άλλη ομάδα – Όλες οι φήμες της ημέρας

Τι λέει το περιβάλλον και η πλευρά του Χουλτ εάν είναι κοντά στον ΑΠΟΕΛ ή σε άλλη ομάδα – Όλες οι φήμες της ημέρας

Καθημερινά οι πληροφορίες πέφτουν με τη μορφή καταιγίδας. Πριν όμως, οι ειδήσεις γίνουν ανακοινώσεις, έχουν ξεκινήσει από το επίπεδο της φημολογίας.

* Ο Λιβάγια των 34 αγώνων, 10 γκολ και ισάριθμων ασίστ θέλει να πατήσει το χορτάρι της Αγιάς Σοφιάς όντας το Νο1 συμβόλαιο στην ΑΕΚ. Με εφταψήφιο αριθμό, όσα έχει και ο Ολιβέιρα. Το «αφεντικό» τα γνωρίζει αυτά και πλέον εκείνο που «μιλάει» είναι το κασέρι! Δεν πρόκειται να μείνει με σταυρωμένα χέρια. «Βλέπει» στον Λιβάγια τον leader της ΑΕΚ που θα επιστρέψει ξανά στην κορυφή. Παρά τα ζόρια λόγω του κορωνοϊού και του σφιξίματος της αγοράς, ο Μελισσανίδης έχει πάρει την απόφαση να δώσει τα ρέστα του για τον Κροάτη φορ. Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρόταση ανανέωσης που θα καταθέσει θα κάνει λόγο για 1 «χαρτί» γκαραντί τον χρόνο, την ίδια στιγμή που τώρα αμείβεται με 650.000 ευρώ. Είπαμε ο πρόεδρος όταν αξίζει τον κόπο γίνεται large… (SPORTIME)

* Ιδιαίτερα  πιθανό μοιάζει το σενάριο το αποψινό παιχνίδι να είναι το τελευταίο του Χουλτ με τη φανέλα της ΑΕΚ! Όλα δείχνουν ότι ο Σουηδός άσος θα αποχωρήσει από την Ένωση τώρα προκειμένου να συνεχίσει αλλού την καριέρα του. Οι πληροφορίες που ήθελαν τον Χουλτ κοντά στον ΑΠΟΕΛ διαψεύδονται κατηγορηματικά από το περιβάλλον του παίκτη. Ωστόσο όλα δείχνουν πως η πλευρά του παίκτη βρίσκεται σε επαφές με άλλον ενδιαφερόμενο σύλλογο. (LIVE SPORT)

* Τον περασμένο Ιανουάριο, ο Ρόκα είχε τον -εδώ και δύο χρόνια βασικότατο – Κολοβέτσιο 4η επιλογή στα στόπερ, πίσω και από τον Νούνο Ρέις. Πλέον, με τις εμφανίσεις του στα πλέι οφ «γυάλισε» στο μάτι του Ισπανού τεχνικού διευθυντή. Συνάμα, η… ευπάθεια του Φραν Βέλεθ στους τραυματισμούς και τα νεύρα στην τσίτα του Μπαρτ Σένκενφελντ αφήνουν παντελώς ανοιχτή την εξίσωση για τους τέσσερις κεντρικούς αμυντικούς της νέας σεζόν στον Παναθηναϊκό. Πάει για ανατροπή… (SPORTIME)

* Η Μίλαν επιβεβαιωμένα έχει ψαχτεί για την περίπτωση του Καμαρά. Εδώ και ενάμιση χρόνο τον έχει βάλει στο «σημάδι» και τον τελευταίο καιρό έχει ολοκληρώσει τον «φάκελο» κατασκοπίας και σκοπεύει να κάνει «χτύπημα» τον Αύγουστο προς την πλατεία Αλεξάνδρας. Οι «ροσονέρι» τον έχουν ψηλά στη λίστα τους και γι’ αυτό τον λόγο αναμένεται ένα «θερμό» καλοκαίρι με αυτό τον λόγο αναμένεται ένα «θερμό» καλοκαίρι με έντονο το ιταλικό… άρωμα για τον Αφρικανό. Όσο για την Ίντερ, οι δικές μας πληροφορίες αναφέρουν ότι όντως τον έχει στη λίστα της, αλλά δεν έχει την… κάψα της Μίλαν. (ΦΩΣ)

* Πήρε το μάτι μου ότι μετά την ΑΕΚ, για τον Νικολιά ψάχτηκε και η Πανάθα. Πρόκειται για την κρούση που χρησιμοποιήθηκε από τον μικρό Χριστοβασίλη στις συζητήσεις για τη μετακόμιση του παίκτη στον Πειραιά. Κι έπιασε τόπο. Η υπόθεση, πάντως, επιβεβαιώνει ότι με εντολή Αλαφούζου η Πανάθα ψάχνει και Έλληνες για ισορροπία στα αποδυτήρια. (SPORTDAY)

* Χρειάστηκαν 2,5 ματς, ένα ιδανικό touch-γκολ, ένα εξαιρετικό dribbling στον Τσιμίκα για να μπει στην βιτρίνα. Ο Χρήστος Τζόλης μέχρι το περασμένο καλοκαίρι ήταν απλώς μια ελπίδα στις ακαδημίες του «Δικεφάλου». Πίσω από τους Κωσταντέλια και Κούτσια στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ. Αγωνιστικά και οικονομικά. Με ένα 30άρι καθαρό συμβόλαιο πλέον, ο 18χρονος είναι ήδη σε συζητήσεις για ανανέωση-επιβράβευσης! Πλέον, μιλάμε για project πρώτης ομάδας. Βάσει πηγών, οι δύο πλευρές το’χουν προχωρήσει το ζήτημα και ο Τζόλης θα υπογράψει μέχρι το 2024 με συνολικές αποδοχές 250.000 ευρώ (χωρίς μπόνους) και διπλασιασμό στο buy out από τα 2 στα 4 εκατ. ευρώ. Οι επισημότητες θα λάβουν χώρα μετά το φινάλε των πλέι οφ… (SPORTIME)

* Ψάχνει για πλάγιους ο Άρης! Και μπροστά και πίσω. Κάπως έτσι σκέφτηκε μια ψυχή και έριξε το όνομα του Βαλεντίνου στο τραπέζι. Του Βλάχου, ο οποίος στην Τρίπολη έκανε πισωγύρισμα και αναζητάει μία επανεκκίνηση στην Καριέρα του. Οι πιθανότητες για τη μεταγραφή είναι λιγοστές. Αλλά όσες υπάρχουν εμείς οφείλουμε να τις καταγράψουμε. Προκαλεί, πάντως, απορίες η ολική αναδόμηση στη δεξιά πτέρυγα του Αστέρα. Ειδικά αν πωληθεί ο Κώτσιρας. (SPORTDAY)

* Λέτε η αισιοδοξία του Καρυπίδη ότι ο Άρης θα κάνει κανονικά μεταγραφές και, μάλιστα, άμεσα να σχετίζεται με την πώληση του Φετφατζίδη; Διόλου απίθανο, αλλά καλύτερα να περιμένουμε ίγο ακόμη μήπως και προκύψουν ενθαρυντικά νέα από τη FIFA. (METROSPORT)

* Χθες τα ξημερώματα ο Βιγιαφάνιες ανέβασε στο Instagram μία φωτογραφία του κι ένα τραγούδι, το «Peldaño» των «Las Pastillas del Abuelo», το οποίο μεταφράζεται ως «βήμα-βήμα πηγαίνω με αυτοπεποίθηση εκεί που επιλέγω εγώ». Κι όλο αυτό το συνόδευσε με μία πράσινη καρδιά, προαναγγέλοντας τις εξελίξεις των συζητήσεων με τη Μαζατλάν. (SPORTDAY)

* Τα πρόσωπα των τελευταίων ημερών, εκτός του Φετφατζίδη, είναι και ο Ματέο Γκαρσία. Ο Αργεντινός μέσος έχει βλέψεις επιστροφής και οι επαφές μαζί του είναι σε προχωρημένο επίπεδο. Παρόλα αυτά, οι «κιτρινόμαυροι» δεν θα βιαστούν να κάνουν την… τελική του κίνηση, με τη λογική ότι υπάρχει… χρήμα έπειτα από την πώληση του «Φέτφα». Πρέπει πρώτα να κλείσουν ζητήματα, που περιγράφηκαν παραπάνω και, αναλόγως καταστάσεων, θα γίνει κίνηση για τον Ματέο. (METROSPORT)

Πηγή: www.sdna.gr

The post Τι λέει το περιβάλλον και η πλευρά του Χουλτ εάν είναι κοντά στον ΑΠΟΕΛ ή σε άλλη ομάδα – Όλες οι φήμες της ημέρας appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Διαχειρίσιμη η πυρκαγιά στη Λεμεσό: Σοβαρός ο κίνδυνος αναζωπύρωσης - Θα επιχειρούν ολονύχτια δυνάμεις πυρόσβεσης

Δεύτερη τραγωδία στις Φυλακές: Απεβίωσε Κύπριος κατάδικος - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όμως δεν τα κατάφερε

Ανείπωτη θλίψη – Έφυγε για το μεγάλο ταξίδι ο Παναγιώτης «Η μέρα δεν ξημέρωσε πολύ καλά»

Παραιτήθηκε από τους Οικολόγους η Έφη Ξάνθου - «Δεν μετανιώνω για τα 23 χρόνια που αφιέρωσα στο Κίνημα»

Καραγιάννης και Κωστρίκκης στο «Τ»: Να ανησυχούμε από την απόσυρση του AstraZeneca; - Όσα αναφέρουν



ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

Το Κυπριακό είναι κατεξοχήν ευρωπαϊκό ζήτημα και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κάθε συμφέρον, αλλά και υποχρέωση, να συμβάλει ενεργά μέσα από ένα πρωταγωνιστικό ρόλο για την οριστική διευθέτησή του, χρησιμοποιώντας, αξιοποιώντας όλα τα πολιτικοοικονομικά μέσα και εργαλεία που έχει στη διάθεσή της στο πλαίσιο και των ευρωτουρκικών σχέσεων, δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό σε επετειακή εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης για τα 20χρονα της ένταξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top