ΔΗΜΟΣ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ: Στον Αντιδήμαρχο, Μάριο Χειρίδη παρέδωσε τη Δημαρχία ο Χ. Πετρίδης

ΔΗΜΟΣ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ: Στον Αντιδήμαρχο, Μάριο Χειρίδη παρέδωσε τη Δημαρχία ο Χ. Πετρίδης

Στον Αντιδήμαρχο, Μάριο Χειρίδη.παρέδωσε τη Δημαρχία Αγλαντζιάς, ο τέως Δήμαρχος, Χαράλαμπος Πετρίδης ο οποίος είναι ο νέος Υπουργός Αμυνας.

Ανακοίνωση του Δήμου Αγλαντζιάς αναφέρει ότι ο κ. Χειρίδης, "σύμφωνα με τον περί Δήμων Νόμο, θα εκτελεί χρέη Δημάρχου μέχρι και την εκλογή του νέου Δημάρχου".

Ο κ. Πετρίδης, σε μια σεμνή τελετή, "ευχαρίστησε το Δημοτικό Συμβούλιο και το προσωπικό για τη συνεργασία και σημείωσε ότι ο Δήμος Αγλαντζιάς θα είναι πάντα στην καρδιά του.

Σε αντιφώνηση του ο κ. Χειρίδης ευχήθηκε στον κ. Πετρίδη κάθε επιτυχία στα νέα καθήκοντα του Υπουργού Άμυνας που αναλαμβάνει.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ιστορικές στιγμές: Επέστρεψαν στο Ισραήλ οι πρώτοι 7 όμηροι, ξεκινάει το δεύτερο κύμα απελευθέρωσης από τη Χαμάς

Ιστορικές στιγμές: Επέστρεψαν στο Ισραήλ οι πρώτοι 7 όμηροι, ξεκινάει το δεύτερο κύμα απελευθέρωσης από τη Χαμάς

Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης και με ελπίδες για μια γενικευμένη ειρήνη στη Μέση Ανατολή, το βλέμμα όλου του πλανήτη σήμερα, Δευτέρα (13/10/25) είναι στραμμένο στο Ισραήλ, όπου απελευθερώνονται οι όμηροι της Χαμάς, στο πλαίσιο της εφαρμογής της πρώτης φάσης της συμφωνίας για την εκεχειρία στη Γάζα. 

BEST OF TOTHEMAONLINE