ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Προτεραιότητα στην Ασφάλεια της Εναέριας Κυκλοφορίας

Προτεραιότητα στην Ασφάλεια της Εναέριας Κυκλοφορίας

Ανανέωση Πιστοποίησης της Cyta ως Παροχέας Υπηρεσιών Αεροναυτιλίας

Η Cyta, πέτυχε την ανανέωση της πιστοποίησής της ως Παροχέας Υπηρεσιών Αεροναυτιλίας, σύμφωνα με τις πολύ απαιτητικές πρόνοιες του νέου Εκτελεστικού Κανονισμού της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (ΕΕ) 2017/373. Το γεγονός αυτό διασφαλίζει ότι η Cyta παραμένει ο μοναδικός Οργανισμός στην Κύπρο, ο οποίος είναι σε θέση να προσφέρει υπηρεσίες Επικοινωνιών, Πλοήγησης και Επιτήρηση (Communication, Navigation, Surveillance).
Η Εθνική Εποπτική Αρχή επιβεβαίωσε, στις 27/5/2020, την πλήρη συμμόρφωση του Οργανισμού με τις πρόνοιες του νέου κανονισμού και ανανέωσε την πιστοποίηση για απεριόριστο χρονικό διάστημα, γεγονός που υπογραμμίζει τη συνεπή δέσμευση της Cyta στην τεχνολογική και επιχειρησιακή αριστεία, ιδιαίτερα σε θέματα ασφάλειας.
Οι υπηρεσίες Επικοινωνιών, Πλοήγησης και Επιτήρησης παρέχονται, στο πλαίσιο σχετικής συμφωνίας, από τη Διεύθυνση Υπηρεσιών Αεροναυτιλίας της Cyta προς το Τμήμα Πολιτικής Αεροπορίας και στοχεύουν στην εύρυθμη, ασφαλή, αποδοτική και αποτελεσματική διαχείριση της εναέριας κυκλοφορίας μέσα στην Περιοχή Ελέγχου Πτήσεων (FIR) Λευκωσίας. Οι προσφερόμενες υπηρεσίες βασίζονται στα διεθνή πρότυπα και συστάσεις του Διεθνούς Οργανισμού Πολιτικής Αεροπορίας (ICAO), ενώ, ταυτόχρονα, είναι εναρμονισμένες με τα προγράμματα του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Πολιτικής Αεροπορίας Eurocontrol.

Δελτία Τύπου της Cyta και φωτογραφικό υλικό, μπορείτε να βρείτε, επίσης, στην ιστοσελίδα
www.cyta.com.cy/press-releases

 

#StaySafe #StayConnected

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top