LIFESTYLE

Από το ‘Sex and the City’ τώρα…. προξενήτρα – Το νέο σόου γνωριμιών που θα σας καθηλώσει

Από το ‘Sex and the City’ τώρα…. προξενήτρα – Το νέο σόου γνωριμιών που θα σας καθηλώσει

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ πρόκειται να αναλάβει την ερωτική ζωή όσων αντιμετωπίζουν προβλήματα. Η σταρ του “Sex and the City” θα είναι παραγωγός ενός νέου σόου γνωριμιών για το Lifetime με τίτλο “Swipe Swap”.

Η ITV Entertainment, η οποία έχει την παραγωγή των σειρών “Love Island”, “Queer Eye” και “Hell`s Kitchen” θα είναι πίσω από το πρότζεκτ.

Στην περίληψη του “Swipe Swap” αναφέρεται: “Δύο αισιόδοξοι singles που ανταλλάσσουν θέσεις και υιοθετούν τον τρόπο ζωής ο ένας του άλλου – ζουν στο σπίτι του άλλου και επισκέπτονται τα αγαπημένα στέκια του άλλου, συνδέονται με τους στενότερους φίλους και την οικογένεια του άλλου – όλα αυτά στην αναζήτηση του ρομάντζου στις νέες πόλεις τους. Υπάρχουν πολλοί επιλέξιμοι σύντροφοι εκεί έξω – τι γίνεται αν οι δυο κάνουν αναζητήσεις σε λάθος μέρος;”.

H Σάρα Τζέσικα Πάρκερ δεν θα είναι μπροστά από την κάμερα και οι θαυμαστές της μπορούν να την απολαύσουν στο Μπρόντγουεϊ στο πλευρό του συζύγου της Μάθιου Μπρόντερικ στο έργο “Plaza Suite”.

Aπό ΚΥΠΕ

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Τραυματισμός 29χρονου: Καταζητείται ο 33χρονος συγκάτοικος του - Τον μαχαίρωσε έπειτα από λογομαχία

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες

Δίκη για το Μάτι: Φυλάκιση από 111 έως 3 έτη στους 6 ενόχους - Εξαγοράσιμη η ποινή, αφέθηκαν ελεύθεροι

Εκλογές 2024: Αυτή είναι η κοινότητα με τους λιγότερους εκλογείς



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top