Ο Δήμος Λευκωσίας κήρυξε επικίνδυνη την οικοδομή στη Χαράλαμπου Μούσκου 9

Ο Δήμος Λευκωσίας κήρυξε επικίνδυνη την οικοδομή στη Χαράλαμπου Μούσκου 9

Ο Δήμος Λευκωσίας ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους ιδιοκτήτες ότι, έχει κηρύξει την οικοδομή στην οδό ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΜΟΥΣΚΟΥ 9, ενορία Παναγία, Φ/Σχ. 21/470104 , Τεμ. 939, Τμ. Β, επικίνδυνη και καλεί τους ιδιοκτήτες της να επικοινωνήσουν άμεσα με την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Λευκωσίας και να προχωρήσουν με τη λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων για άρση της επικινδυνότητας.

Ο Δήμος Λευκωσίας προσθέτει ότι σε διαφορετική περίπτωση ο Δήμος θα μπορεί να εισέλθει αυτεπάγγελτα στην οικοδομή, λαμβάνοντας όλα τα μέτρα για άρση του κινδύνου, ή/και να επιβάλει διοικητικό πρόστιμο μέχρι και € 20.000, ή/και να προωθήσει ποινική υπόθεση.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στις Βρυξέλλες αύριο ο ΠτΔ - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

Στις Βρυξέλλες αύριο ο ΠτΔ - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί αύριο το πρωί για τις Βρυξέλλες, όπου θα συμμετάσχει στις εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, του τελευταίου που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE