ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΠΑΦΟΥ: Επιτέθηκε σε υπάλληλο γιατί της ζήτησε να υποβληθεί σε τεστ κορωνοϊού

ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΠΑΦΟΥ: Επιτέθηκε σε υπάλληλο γιατί της ζήτησε να υποβληθεί σε τεστ κορωνοϊού

Ένταση προκλήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (25/7), στο Αεροδρόμιο Πάφου, αφού 47χρονη Ελληνοκύπρια, επιτέθηκε σε υπάλληλο του Αεροδρομίου γιατί της ζήτησε να υποβληθεί σε τεστ κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα, το απόγευμα του Σαββάτου (25/7), ζεύγος Ελληνοκυπρίων μαζί με το παιδί τους, αφίχθηκαν στο Αεροδρόμιο Πάφου από την Μύκονο.

Γύρω στις 17:00 το απόγευμα, στα πλαίσια των τυχαίων δειγματοληπτικών ελέγχων που διενεργούνται για των κορωνοϊό, γυναίκα που εργαζόταν σε εταιρεία στο τμήμα αφίξεων, ζήτησε από την 47χρονη να υποβληθεί σε τεστ κορωνοϊού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η 47χρονη φέρεται να επιτέθηκε στην υπάλληλο και συγκεκριμένα, την άρπαξε από το χέρι και την έσπρωξε με αποτέλεσμα να της προκαλέσει μώλωπες και εκδορές στα χέρια.

Η 47χρονη συνελήφθη από την Αστυνομία και κατηγορήθηκε για επίθεση με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης. Ταυτόχρονα, κατηγορήθηκε για παραβίαση του περί λοιμοκαθάρσεως νόμου, ενώ θα κληθεί αργότερα ενώπιον του δικαστηρίου για εκδίκαση της υπόθεσης.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σύλληψη 18χρονου στη Λεμεσό: Αυτά βρήκε στην κατοχή του ΥΚΑΝ – Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην Πάφο: Τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο αργά το βράδυ - Εξετάζεται το ενδεχόμενο να προκλήθηκε από ρίψη πυροτεχνημάτων

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top