ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΚΥΠΡΟΣ-ΔΙΑΤΑΓΜΑ: Εντατικοί οι έλεγχοι της Αστυνομίας- Στην Πάφο οι περισσότερες παραβιάσεις

ΚΥΠΡΟΣ-ΔΙΑΤΑΓΜΑ: Εντατικοί οι έλεγχοι της Αστυνομίας- Στην Πάφο οι περισσότερες παραβιάσεις

Σχεδόν καθολική ήταν η συμμόρφωση των υποστατικών, στα οποία διενήργησε ελέγχους η Αστυνομία την Πέμπτη 06/08, όπως διαπιστώθηκε σε όλες τις επαρχίες εκτός από 6 υποστατικά στην επαρχία της Πάφου.

Η Αστυνομία προχώρησε το τελευταίο 24ωρο σε συνολικά 987 ελέγχους σε υποστατικά σε όλες τις επαρχίες για πιστή συμμόρφωση με τα Υπουργικά Διατάγματα, με σκοπό τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού – COVID19.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας, κατά τη διάρκεια των ελέγχων, μέλη της Δύναμης προέβησαν συνολικά σε 6 καταγγελίες υποστατικών και 33 καταγγελίες πολιτών, για παραβάσεις της Νομοθεσίας και των σχετικών διαταγμάτων.
 
Πιο αναλυτικά, στην επαρχία Λευκωσίας διενεργήθηκαν 69 έλεγχοι χωρίς να προκύψουν καταγγελίες υποστατικών, ενώ καταγγέλθηκαν 7 πολίτες. Στην επαρχία Λεμεσού έγιναν 205 έλεγχοι χωρίς καταγγελίες υποστατικών, ενώ για πολίτες οι καταγγελίες ανήλθαν στις 14. Στην επαρχία Λάρνακας 213 έλεγχοι, από τους οποίους δεν προέκυψε καταγγελία υποστατικού, ενώ προέκυψαν 2 καταγγελίες πολιτών.
 
Στην επαρχία Πάφου διενεργήθηκαν 147 έλεγχοι και έγιναν 6 καταγγελίες υποστατικών και 5 πολιτών.

Στην Αμμόχωστο έγιναν 215 έλεγχοι από τους οποίους δεν προέκυψε καταγγελία υποστατικού αλλά τεσσάρων πολιτών και τέλος, στην περιοχή Μόρφου διενεργήθηκαν 138 έλεγχοι και προέκυψε μια καταγγελία πολίτη, ενώ δεν προέκυψε οποιαδήποτε καταγγελία υποστατικού.

Από ΚΥΠΕ 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Εντοπίστηκε πτώμα σε βραχώδη περιοχή - Βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης

Αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Εβελίνα Σκίτσκο: Είναι ερωτευμένη και μόλις μας έδειξε τον σύντροφο της



Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Στα βαθιά εισέρχεται το Κυπριακό, ενώ καθοριστικό θα είναι το επόμενο διάστημα μέχρι το τέλος Μαΐου. Η Μαρία Ανχέλα Ολγκίν ετοιμάζει βαλίτσες για μια σειρά από επισκέψεις σε χώρες της Ευρώπης, ξεκινώντας από το Βερολίνο ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί σε Παρίσι και Βρυξέλλες, με στόχο να διερευνήσει το ενδεχόμενο εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να συνεισφέρει στην προσπάθεια που καταβάλλουν τα ΗΕ, για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top