ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ: Πρόστιμο 8.000 ευρώ σε καφέ στη Λευκωσία - Μάσκες, γάντια, αντισηπτικά και θερμόμετρα, εξώδικα για όλα τα γούστα

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ: Πρόστιμο 8.000 ευρώ σε καφέ στη Λευκωσία - Μάσκες, γάντια, αντισηπτικά και θερμόμετρα, εξώδικα για όλα τα γούστα

Είκοσι έξι υποστατικά και 16 πολίτες κατήγγειλε η Αστυνομία για παράβαση των μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού, σε σύνολο 953 ελέγχων από τις 6.00 το πρωί της Παρασκευής μέχρι και τις 6.00 του Σαββάτου. 

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του Γραφείου Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας, η σημαντικότερη καταγγελία υποστατικού αφορά καφέ στη Λευκωσία, στο οποίο εκδόθηκε εξώδικο πρόστιμο 8.000 ευρώ επειδή δεν τηρούσε τις από το διάταγμα προνοούμενες αποστάσεις για τα καθίσματα, οι υπάλληλοι δεν έφεραν προστατευτικές μάσκες και γάντια, δεν υπήρχαν αντισηπτικά ούτε θερμόμετρα.
 
Στη Λεμεσό καταγγέλθηκαν υποστατικά για μη χρήση μάσκας και εκδόθηκαν εξώδικα πρόστιμα, 500 ευρώ, στη Λάρνακα δεν υπήρξαν καταγγελίες. Σύμφωνα με τον ίδιο εκπρόσωπο, οι περισσότερες καταγγελίες ήταν στην Πάφο και ανέρχονται σε 16.
 
Οι περισσότερες καταγγελίες στην Πάφο αφορούσαν την εργασία υπαλλήλων χωρίς μάσκα. Μεταξύ αυτών, σε 3 υποστατικά επιβλήθηκαν πρόστιμα 1.000 ευρώ για συνωστισμό. Περαιτέρω, 10 υποστατικά καταγγέλθηκαν για παραβάσεις που θα οδηγηθούν στο Δικαστήριο.
 
Στην Αμμόχωστο υπήρξαν 3 καταγγελίες για μη χρήση μάσκας.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top