ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αφεντικό στο Europa League είναι η Σεβίλλη – Έκλεισε θέση στον τελικό!

Αφεντικό στο Europa League είναι η Σεβίλλη – Έκλεισε θέση στον τελικό!

Η Σεβίλλη απέδειξε πως είναι η «βασίλισσα» του Europa, καθώς κέρδισε με 2-1 τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και θα βρεθεί για ακόμη μια φορά στον τελικό.

 

Παρότι βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ, η Σεβίλλη κέρδισε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 2-1 και θα βρεθεί σε τελικό Europa League για ακόμη μια φορά.

Αυτή θα είναι η 6η συμμετοχή της Σεβίλλης σε τελικό του Europa, έχοντας το απόλυτα στους πέντε προηγούμενους!

Στο 7ο μόλις λεπτό ο Μαρσιάλ έδωσε όμορφα στον Ράσφορντ, ο οποίος νικήθηκε από τον Μπόνο, αλλά το μαρκάρισμα του Κάρλος έριξε στο έδαφος τον Άγγλο φορ και ο Μπριχ έδωσε το πέναλτι. Ο Φερνάντες το εκτέλεσε εύστοχα κι έκανε το 0-1.

Στο 14’ ο Φερνάντες έστρωσε όμορφα στον Φρεντ που έκανε κακό τελείωμα από ιδανική θέση και στο επόμενο λεπτό ο  Χορδάν γύρισε στην περιοχή, αλλά ο Ουίλιαμς απομάκρυνε. Στη συνέχεια ο Οκάμπος σούταρε στη κλειστή γωνία του Ντε Χέα, ο οποίος πέταξε σε κόρνερ και στο 26’ ο Ρεγκιλόν έκανε την κούρσα και το γύρισμα από αριστερά και ο Σούσο με πλασέ στο δεύτερο δοκάρι, έγραψε το 1-1.

Στο 33ο λεπτό οι παίκτες του Σόλσκιερ άλλαξαν όμορφα και ο Μαρσιάλ σούταρε από το ύψος της περιοχής, με την μπάλα να περνά λίγο έξω, ενώ στο 39’ ο Μπόνο έδιωξε μετά από εκτέλεση φάουλ του Ράσφορντ. Στο 45+1’ ο Φερνάντες έπιασε όμορφο σουτ έξω από την περιοχή αλλά ο Μπόνο έδιωξε ξανά.

Στο 46’ ο Γκρίνγουντ βρέθηκε απέναντι από τον Μπόνο, έπειτα από πάσα του Φερνάντες, αλλά ο γκολκίπερ της Σεβίλλης απέκρουσε. Στο 50’ ο κίπερ της Σεβίλλης είπε όχι και σε σουτ του Μαρσιάλ όπως έκανε και στο 53’ και στο 69’ το σουτ του Πογκμπά πέρασε ψηλά έξω.

Στο 77’ ο Γκρίνγουντ έκανε το μακρινό σουτ αλλά ο Μπόνο δεν ανησύχησε και στο 79’ ο Νάβας έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Ντε Γιονγκ εντελώς αμαρκάριστος στην καρδιά της περιοχής της Γιουνάιτεντ, πλάσαρε για το 2-1.

ΣΕΒΙΛΛΗ: Μπόνο, Νάβας, Κουντέ, Ντιέγκο Κάρλος, Ρεγκιλόν, Μπανέγα, Φερνάντο, Χορδάν (87’ Γκουντέλι), Σούσο (74’ Βάσκες), Εν Νεσιρί (55’ Ντε Γιονγκ), Οκάμπος (55’ Μουνίρ)

ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Λίντελεφ, Ουίλιαμς (87’ Τζέιμς), Μαγκουάιρ, Γουάν Μπισάκα (88’ Φοσού Μενσά), Πογκμπά, Φρεντ, Φερνάντες;, Γκρίνγουντ (90+3′ Ιγκαλό), Ράσφορντ (87’ Μάτα), Μαρσιάλ

EUROPA LEAGUE-ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ

Γήπεδο: RheinEnergie Stadion

Πηγή: aek365.org

The post Αφεντικό στο Europa League είναι η Σεβίλλη – Έκλεισε θέση στον τελικό! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top