ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Aς το ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ο Γερολέμου! Δεν θα ΧΑΣΕΙ…

Aς το ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ο Γερολέμου! Δεν θα ΧΑΣΕΙ…

Είναι σε προχωρημένες συζητήσεις ο Γιάννη Γερολέμου με την Τσάρσκο Σέλο, για να πάει να δουλέψει στη Σόφια (δανεικός), για τουλάχιστον ένα χρόνο.

Το ρεπορτάζ λέει, ότι σήμερα είναι το «ναι» ή το «όχι», κατά πόσον ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός θα τεθεί υπό τις διαταγές του Λιούμποσλαβ Πένεφ.

Στην παρούσα φάση, δεν θεωρούμε ότι θα είναι χρήσιμο να αναλύσουμε πιο εκτεταμένα, γιατί ο Γερολέμου «ψάχνεται» να βγει εκτός Κύπρου, για να παίξει μπάλα.

Για το αν φταίει ο ίδιος, ή κάποιοι άλλοι που υπέγραψε συμβόλαιο με αυξημένες απολαβές, αλλά στο δυναμικό της ομάδας δεν μένει στη φετινή χρονιά, επίσης δεν (νομίζουμε να) υπάρχει ιδιαίτερος λόγος, να το συζητήσουμε τη δεδομένη στιγμή.

Ίσως του βγει σε καλό, αν οριστικά μεταβεί στη Βουλγαρία, για να δοκιμάσει την τύχη του σε ένα ξένο πρωτάθλημα.

Φεύγοντας από τη Λεμεσό και την Κύπρο, ίσως αποφορτιστεί από το βάρος και την πίεση που υπάρχει επάνω του, με δεδομένο ότι περίμεναν και περιμένουν πολλοί, ότι θα καταφέρει να καθιερωθεί στην ομάδα που τον ανέδειξε…

Για να επιστρέψει σε κάποια στιγμή, πιο ώριμος και πιο «ελεύθερος» να ξεδιπλώσει τις πλούσιες αρετές του.

Π.Χ. 

The post Aς το ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ο Γερολέμου! Δεν θα ΧΑΣΕΙ… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ευρωεκλογές- Ανεβάζουν στροφές τα κόμματα- Η μάχη των εντυπώσεων

Ευρωεκλογές- Ανεβάζουν στροφές τα κόμματα- Η μάχη των εντυπώσεων

Βρισκόμαστε μία ανάσα για τις διπλές εκλογές της 9ης Ιουνίου, με τα κόμματα να ανεβάζουν στροφές με στόχο τις Ευρωεκλογές κυρίως και αυτό γιατί η δύναμη των κομμάτων θα διαφανεί μέσα από τα ποσοστά που θα λάβουν και πώς αυτά, θα καθορίσουν  την επόμενη μέρα, αλλά και πως θα κινηθούν μέχρι τις βουλευτικές του 2026.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top