ΚΟΣΜΟΣ

Κίνα: Ο 2χρονος γιος της την έσπρωξε στο... θάνατο!

Κίνα: Ο 2χρονος γιος της την έσπρωξε στο... θάνατο!

Την αίσθηση μιας πρωτοφανούς τραγωδίας επιτείνει το πόρισμα των Αρχών για το θάνατο μιας Κινέζας που έπεσε σε φρεάτιο ανελκυστήρα.

Και αυτό γιατί σύμφωνα με την αστυνομία, ο μόλις δύο ετών γιος της φέρεται να την έσπρωξε στο θάνατο!

Η Xie Hong Feng έπεσε στο κενό από τον 5ο όροφο πολυκατοικίας, στην πόλη Ningbo της ανατολική Κίνας, ενώ προσπαθούσε να βρει τα κλειδιά της, τα οποία πιθανότατα είχαν πέσει μέσα στο φρεάτιο του ασανσέρ.

«Έβγαζε έξω τα σκουπίδια, ωστόσο στο δρόμο έχασε τα κλειδιά της και μου ζήτησε να τη βοηθήσω να τα βρει», ανέφερε ο επιστάτης της πολυκατοικίας, συμπληρώνοντας: «Της είπα ότι θα κουνήσω χειροκίνητα τον ανελκυστήρα έναν όροφο πιο ψηλά, κρατώντας παράλληλα την πόρτα ανοιχτή ώστε να μπορέσει να βρει τα κλειδιά της που είχαν πέσει στο κενό, μεταξύ του ανελκυστήρα και του 5ου ορόφου. Στη συνέχεια πήγα να δω αν τα βρήκε και συνάντησα μόνο το αγοράκι. Όταν ρώτησα πού είναι η μαμά του, μού απάντησε ότι την έσπρωξε. Κοίταξα κάτω και είδα το άψυχο σώμα της. Τότε άρπαξα το μικρό και τηλεφώνησα στην αστυνομία…».

Από την πλευρά του, ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε: «Δυστυχώς δεν υπάρχει βίντεο και δεν μπορούμε να ξέρουμε τι συνέβη πραγματικά. Το αγοράκι όμως λέει ότι την έσπρωξε και θα πρέπει να το δεχθούμε, αν και εμείς δεν θα καταθέσουμε μηνύσεις, καθώς σίγουρα πρόκειται για ατύχημα».

Τραγική φιγούρα, ο 50χρονος σύζυγος και πατέρας Tang Hsieh, ο οποίος αδυνατώντας να συνέλθει από το ισχυρό σοκ, αλλά και να συγκρατήσει τα δάκρυά του, ανέφερε: «Το πιο λυπηρό από όλα δεν είναι ότι έχασα τη γυναίκα μου, αλλά το ενδεχόμενο να καταδικαστεί ο γιος μου για το θάνατο της μητέρας του και να ζήσει με αυτή την ενοχή για το υπόλοιπο της ζωής του…».


 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top