Ποστάρισμα Λέγκια για… Ομόνοια: «Πόλεμος, πολιτική, ΑΠΟΕΛ, Καϊάφας» και τα… πάντα όλα

Ποστάρισμα Λέγκια για… Ομόνοια: «Πόλεμος, πολιτική, ΑΠΟΕΛ, Καϊάφας» και τα… πάντα όλα

Με μια ανάρτηση της η Λέγκια δημοσίευσε το αναλυτικό προφίλ της Ομόνοιας ενόψει του αποψινού αγώνα αναμεταξύ τους.

Η Πολωνική ομάδα ετοίμασε ένα… αφιέρωμα ουσιαστικά στην Ομόνοια με πολλές λεπτομέρειες. Από το πως ιδρύθηκε, τις πολιτικές διαμάχες και τον εμφύλιο στην Ελλάδα, την κόντρα με τον ΑΠΟΕΛ, την σύνδεση με την αριστερά και τις σημαίες του Τσε Γκεβάρα, το Χρυσό Παπούτσι του ΚαΪάφα και τον Ράουφμαν. Τα πάντα όλα δηλαδή!

The post Ποστάρισμα Λέγκια για… Ομόνοια: «Πόλεμος, πολιτική, ΑΠΟΕΛ, Καϊάφας» και τα… πάντα όλα appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έντονη η Αννίτα για την προεκλογική των κομμάτων - «Αρκετά με τα κουτσομπολιά... Ο πολίτης νιώθει μη ασφαλής τη δεδομένη στιγμή»

Έντονη η Αννίτα για την προεκλογική των κομμάτων - «Αρκετά με τα κουτσομπολιά... Ο πολίτης νιώθει μη ασφαλής τη δεδομένη στιγμή»

Στην εκπομπή Πρωτοσέλιδο φιλοξενήθηκε η Πρόεδρος και της Βουλής και Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου. Τοποθετήθηκε για το πρόσφατο ταξίδι της στην Ινδία, τα μεγάλα νομοθετήματα που βρίσκονται ενώπιον της Βουλής, τα ζητήματα δημόσιας ασφάλειας, αλλά και το προεκλογικό κλίμα που διαμορφώνεται στη χώρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE