Το γύρο του διαδικτύου κάνει ανάρτηση στο τουίτερ που απεικονίζει τη διαρρύθμιση των θρανίων σε τάξη στην Κύπρο και την αντίστοιχη σε σχολική αίθουσα στην Ιταλία." /> Το γύρο του διαδικτύου κάνει ανάρτηση στο τουίτερ που απεικονίζει τη διαρρύθμιση των θρανίων σε τάξη στην Κύπρο και την αντίστοιχη σε σχολική αίθουσα στην Ιταλία."/>
Google Play Store Apple Store
World News Media Themasports Socialista lifenewscy ARJ Radio

Θρανία στις τάξεις: Κύπρος Vs Ιταλία - Που ξέρουν τα γατάκια οι Ιταλοί; -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

03.09.2020
09:36
ΠΑΡΑ-THEMA

Το γύρο του διαδικτύου κάνει ανάρτηση στο τουίτερ που απεικονίζει τη διαρρύθμιση των θρανίων σε τάξη στην Κύπρο και την αντίστοιχη σε σχολική αίθουσα στην Ιταλία.

Μεταξύ σοβαρού και αστείου όπως βλέπετε στη γειτονική χώρα η αίθουσα φαίνεται εξαιρετικά συγυρισμένη, με τις αποστάσεις να τηρούνται και χωρίς την παραμικρή παρέμβαση ή μετατροπή. Απλά τα υπάρχοντα θρανία έχουν τοποθετηθεί με τέτοιο τρόπο, έτσι ώστε το πρωτόκολλο να τηρείται κατά γράμμα αλλά να διατηρείται και η απρόσκοπτη θέαση των μαθητών στον πίνακα.
 
Επίσης το πιο σημαντικό -για το οποίο έχει γίνει πάρα πολύς ντόρος στην Κύπρο το προηγούμενο διάστημα- αφορά τον αριθμό των μαθητών στην αίθουσα αφού όπως αναφέρεται και στα σχόλια η ειδοποιός διαφορά έχει να κάνει με την μάξιμουμ 16 μαθητών χωρητικότητα της αίθουσας.
 
Αλήθεια, ήταν τόσο δύσκολο να βρεθεί μια λύση σαν αυτή που φαίνεται πιο κάτω;