Toν τρόμο έσπειραν ληστές στην Αγία Νάπα – «Κτύπησαν» μπακάλικο και πεζούς

Toν τρόμο έσπειραν ληστές στην Αγία Νάπα – «Κτύπησαν» μπακάλικο και πεζούς

Μέλη της αστυνομικής δύναμης διενεργούν εντατικές έρευνες για να φθάσουν κοντά στα ίχνη των δραστών, που σύμφωνα με τις μαρτυρίες είναι συνολικά τρεις.

Ληστεία υπό την απειλή μαχαιριού σημειώθηκε χθες το απόγευμα σε μίνι μάρκετ στην Αγία Νάπα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις πέντε το απόγευμα τρεις αλλοδαποί εισήλθαν σε μίνι μάρκετ στην Αγία Νάπα και αφού απείλησαν τον ιδιοκτήτη του με μαχαίρι πήραν από τη ταμειακή μηχανή το ποσό των 300 ευρώ.

Επί τόπου έσπευσε η Αστυνομία και άρχισε έρευνες ενώ από την περιγραφή των τριών ατόμων που έδωσε ο ιδιοκτήτη του μίνι μάρκετ εκ πρώτης όψεως φαίνεται ότι πρόκειται για αλλοδαπούς.

Εξάλλου τρεις αλλοδαποί που περπατούσαν στην οδό Μάριου Παντελεήμονα στο Παραλίμνι άρπαξαν την τσάντα νεαρής αλλοδαπής που βρισκόταν στον ίδιο δρόμο. Η τσάντα περιείχε το ποσό των 50 ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο και προσωπικά αντικείμενα της κοπέλας.

Η νεαρή μετέβη στην Αστυνομική διεύθυνση Αμμοχώστου στο Παραλίμνι και κατήγγειλε την κλοπή.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δήλωσε την Τετάρτη μετά από συνάντησή της με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, ότι συνάντησε τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα για να λάβει μήνυμα που της απεστάληκε από την Αγκυρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE