ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Στήριξη σε μέλη των Σωμάτων Ασφαλείας που δέχονται επιθέσεις και απειλές

Στήριξη σε μέλη των Σωμάτων Ασφαλείας που δέχονται επιθέσεις και απειλές

Με λύπη μας ενημερωθήκαμε για τις πράξεις απειλής και εκφοβισμού εναντίον υψηλόβαθμου στελέχους της ΑΔΕ Αμμοχώστου, που έχουν σχέση με τα καθήκοντά του ως Αξιωματικού της Δύναμης.

Ως Κλάδος Αστυνομικού Σώματος, της Ανεξάρτητης Συντεχνίας Δημοσίων Υπαλλήλων Κύπρου (ΚΑΣ- ΑΣΔΥΚ), καταδικάζουμε τέτοιες αποτρόπαιες πράξεις και ενέργειες από οποιονδήποτε. Δηλώνουμε απερίφραστα ότι δεν θα ανεχθούμε σαν Σώματα Ασφαλείας να εκφοβίζονται ή και να απειλούνται οποιαδήποτε μέλη της Δύναμής μας.

Η ηγεσία της Αστυνομίας καθώς και οι Αξιωματικοί, μαζί με όλα τα μέλη της πρώτης γραμμής των Σωμάτων Ασφαλείας, επιτελούν το έργο που τους εμπιστεύτηκε και ανέθεσε η Πολιτεία για εφαρμογή του Νόμου, όπως αυτός ορίζεται από το Σύνταγμα.

Κάποια άτομα στην ηγεσία της Αστυνομίας καθώς και σε καίρια πόστα της ιεραρχικής πυραμίδας επιτελούν το έργο που τους εμπιστεύτηκε η Πολιτεία και εφαρμόζουν τους νόμους, όπως ορίζονται από το Σύνταγμα.

Ως ΚΑΣ – ΑΣΔΥΚ δηλώνουμε ότι θα είμαστε δίπλα τους. Το μήνυμα και η απάντηση σε αυτούς οι οποίοι κρύβονται πίσω από τέτοιες απαράδεκτες ενέργειες θα δοθεί από τα Σώματα Ασφαλείας μέσω της νόμιμης οδού, δηλαδή της Δικαιοσύνης.

Κλίμα εκφοβισμού από οποιονδήποτε και αν προέρχεται δεν θα επηρεάσει, δεν θα γίνει ανεκτό και δεν θα αλλάξει τη βούληση και την αποφασιστικότητα της Αστυνομίας να επιτελέσει το δύσκολο και δίκαιο έργο της ενάντια στην παρανομία.

Οργανωτική Επιτροπή ΚΑΣ-AΣΔΥΚ

15 Σεπτεμβρίου 2020

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top