Η ΑΠΟΡΙΑ Μπεργκ και Ομονοιατών για… VAR και το πέναλτι του Ολυμπιακού

Η ΑΠΟΡΙΑ Μπεργκ και Ομονοιατών για… VAR και το πέναλτι του Ολυμπιακού

Απόρησαν οι φίλοι της Ομόνοιας αλλά και ο Μπεργκ μετά το ματς για την φάση του πέναλτι που κέρδισε ο Ολυμπιακός καθώς ο ρεφ δεν την τσέκαρε στο VAR.

Όπως φάνηκε στην επαναληπτική προβολή της φάσης του 68ου λεπτού ο Ραντζέλοβιτς φαίνεται να τραβάει τον Λέζιακς πριν πέσει κάτω και κάνει χέρι, το οποίο σφύριξε ο ρεφ. Περίμεναν ότι θα το έβλεπε στο VAR πριν πάρει την τελική του απόφαση όμως προχώρησε κανονικά με την απόφαση του και ο Βαλμπουενά άνοιξε το σκορ.

Τι είπε ο τεχνικός της Ομόνοιας για την φάση: «Στη φάση που δόθηκε πέναλτι είναι καθαρό ότι ο παίκτης του Ολυμπιακού τράβηξε τον Λέσιακς πριν την πτώση του και το χέρι. Καταλαβαίνω πως είναι δύσκολο να το δει ο διαιτητής σε ζωντανή ροή, αλλά το VAR υπάρχει γι’ αυτό το λόγο και έπρεπε να επέμβει. Ξέρω ότι είμαστε μικρό κλαμπ σε σχέση με τον Ολυμπιακό, αλλά έπρεπε να δοθεί επιθετικό φάουλ»

The post Η ΑΠΟΡΙΑ Μπεργκ και Ομονοιατών για… VAR και το πέναλτι του Ολυμπιακού appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Το παρασκήνιο ανάβει πρόωρα-Συμμαχίες υπό πίεση, εσωκομματικές ρωγμές και η μάχη που ήδη ξεκίνησε

Προεδρικές 2028: Το παρασκήνιο ανάβει πρόωρα-Συμμαχίες υπό πίεση, εσωκομματικές ρωγμές και η μάχη που ήδη ξεκίνησε

Η πολιτική σκηνή, έχει εισέλθει σε μια ιδιότυπη προεκλογική περίοδο, χωρίς επίσημη έναρξη. Κάτω από την επιφάνεια της θεσμικής κανονικότητας, τα κόμματα κινούνται ήδη με γνώμονα τις προεδρικές εκλογές του 2028, διαμορφώνοντας στρατηγικές, ανοίγοντας μέτωπα και επαναξιολογώντας συμμαχίες που μέχρι πρόσφατα θεωρούνταν δεδομένες.

BEST OF TOTHEMAONLINE