Ξεκίνημα με διπλό για την Σπόρτινγκ (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ)

Ξεκίνημα με διπλό για την Σπόρτινγκ (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ)

Σε χαλαρούς ρυθμούς, η Σπόρτινγκ Λισαβόνας νίκησε 2-0 στην έδρα της Πάσος Φερέιρα στην πρεμιέρα της στη φετινή Primeira Lega και πήρε τους πρώτους της βαθμούς στο πορτογαλικό πρωτάθλημα.

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας νίκησε άνετα 2-0 στην έδρα της Πάσος Φερέιρα στην πρεμιέρα στην Primeira Lega, αφού είναι η δεύτερη αγωνιστική και έχει ένα ματς λιγότερο, και παίρνοντας τους πρώτους της βαθμούς στη φετινή διοργάνωση, ανέβηκε στη μέση της βαθμολογίας και άφησε τους γηπεδούχους στον έναν πόντο.

Τα «λιοντάρια» έχασαν ευκαιρίες για πολλά τέρματα, όμως αρκέστηκαν στο πέναλτι του Καμπράλ στο 23’ και το τέρμα του Κόατες στο 63’.

Αναλυτικά, η δεύτερη αγωνιστική:

Παρασκευή 25/9
Μπράγκα-Σάντα Κλάρα 0-1

Σάββατο 26/9
Μαρίτιμο-Τοντέλα 2-1
Μπενφίκα-Μορεϊρένσε 2-0
Μποαβίστα-Πόρτο 0-5

Κυριακή 27/9
Φαρένσε-Νασιονάλ 0-1
Ζιλ Βισέντε-Πορτιμονένσε 1-0
Πάσος Φερέιρα-Σπόρτινγκ Λισαβόνας 0-2
Ρίο Άβε-Γκιμαράες 22:00

Δευτέρα 28/9
Μπελενένσες-Φαμαλικάο

Πηγή: sport-fm.gr

The post Ξεκίνημα με διπλό για την Σπόρτινγκ (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΒΙΝΤΕΟ: Με ελληνικά Rafale και κυπριακή παρουσία η επιβλητική παρέλαση της 14ης Ιουλίου στο Παρίσι

ΒΙΝΤΕΟ: Με ελληνικά Rafale και κυπριακή παρουσία η επιβλητική παρέλαση της 14ης Ιουλίου στο Παρίσι

Στρατιωτικοί της Ουκρανίας και τριάντα πέντε χωρών, αριθμός ρεκόρ πεζοπόρων τμημάτων, αεροσκάφη και τεθωρακισμένα: η παρέλαση της 14ης Ιουλίου του 2026 στο Παρίσι υπήρξε επιβλητική για να προβάλει την στρατηγική αφύπνιση της Ευρώπης και έναν στρατό έτοιμο για μάχη.