ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πηλακούτας: «Να κατακτήσουμε όλους τους εγχώριους τίτλους»

Πηλακούτας: «Να κατακτήσουμε όλους τους εγχώριους τίτλους»

Ο εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης Σάββας Πηλακούτας, μίλησε στον Super Sport Fm και έξανε σαφές πως πλέον, μετά τον αποκλεισμό από την Ευρώπη, στόχος είναι η κατάκτηση όλων τω εγχώριων τίτλων (πρωτάθλημα και κύπελλο).

Aναλυτικά:

Ποια τα συναισθήματα στην ομάδα μετά τον αποκλεισμό: «Μας άφησε γλυκόπικρη γεύση το αποτέλεσμα της περασμένης Πέμπτης το οποίο μας έθεσε εκτός Γιουρόπα Λιγκ. Όπως κύλησε το ματς στην επανάληψη οι ποδοσφαιριστές έδειξαν ότι μπορούσαν αλλά πληρώσαμε το κακό πρώτο 20λεπτο. Ακόμα και μετά την κόκκινη κάρτα οι ποδοσφαιριστές δεν τα παράταση, προσπάθησαν μειώσαμε σε 3-2 και είχαμε αρκετό χρόνο για την ισοφάριση. Είχαμε ευκαιρίες, ο αντίπαλος έκανες καθυστερήσεις, το πίστεψαν οι ποδοσφαιριστές μας και φάνηκε από την απογοήτευση στο φινάλε. Θα μιλούσαμε για μια από τις μεγαλύτερες ανατροπές Κυπριακής νομάδας στην Ευρώπη. Ξέραμε ότι ήμασταν το αουτσάιντερ. Κρατάμε την εμφάνιση του β΄ ημιχρόνου και την παρουσία των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων που δείχνουν ότι θα μας δώσουν σημαντικές βοήθειες».

Πλέον επικεντρώνεστε στο πρωτάθλημα: «Θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε τον Ολυμπιακό, επιστρέφουμε στις εγχώριες διοργανώσεις και οι στόχοι δεν αλλάζουν, είναι η κατάκτηση των εγχώριων τίτλων. Βλέπουμε να επηρεάζονται ομάδες από τον κορωνοϊό και εκφράζουμε την συμπαράσταση μας. Η κατάσταση είναι δύσκολη. Ευελπιστούμε ότι θα γίνουν καλύτερα τα πράγματα και θα μπορέσει το πρωτάθλημα να συνεχιστεί κανονικά».

Για τα αγωνιστικά: «Δεδομένα είναι εκτός ο Καλτσάς μετά την τιμωρία του. Απουσιάζει και ο Μανιάς είναι αμφίβολος. Δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα ενόψει Ολυμπιακού. Ελπίζουμε ότι τα δεδομένα παραμείνουν έτσι και να ανεβάσει ρυθμούς και ο Μανιάς ο οποίος αν δεν προλάβει το μας με τον Ολυμπιακό, να προλάβει το επόμενο».

Για τους Κβιλιτάια και Μίχα: «Έχουν την ποιότητα και ελπίζουμε ότι αυτή θα βγει και στο γήπεδο. Έδειξαν κάποια δείγματα στο ματς με την Βασιλεία. Ελπίζουμε ότι θα μπορούν το συντομότερο για τα καλά στο πετσί της ομάδας για να βοηθήσουν και μεσοαμυντικά και μεσοεπιθετικά».

Για τον κόσμο που δεν θα μπορεί να δει από κοντά την ομάδα του: «Πήραμε την επιστολή που μας γνωστοποιείται ότι το ματς δεν θα γίνει με κόσμο. Ελπίζαμε ότι θα ήταν καλύτερα αυτή την στιγμή τα πράγματα και θα μπορούσαμε να φιλοξενούσαμε το 50% αντ’ αυτού δεν θα φιλοξενήσουμε κόσμο. Ευελπιστούμε να διαφοροποιηθούν σύντομα προς το καλύτερο τα πράγματα».

Για τον Πηλέα και αν έγιναν επαφές με Πάφο για να πάει ως δανεικός: «Έγιναν κάποιες συζητήσεις για να παραχωρηθούν σαν δανεικοί κάποιοι ποδοσφαιριστές. Απομένουν μερικές μέρες αλλά θεωρώ δύσκολο να προχωρήσει η περίπτωση αυτή αλλά όχι απίθανο».

The post Πηλακούτας: «Να κατακτήσουμε όλους τους εγχώριους τίτλους» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top