ΚΥΠΡΟΣ

Το ΓΣΖ της δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο

Το ΓΣΖ της δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο

Με ανεβασμένη ψυχολογία, η ΑΕΚ προετοιμάζεται για το ντέρμπι με τον Απόλλωνα στο ΓΣΖ.

Η ομάδα της Λάρνακας πλησίασε αλλά δεν πήρε το «διπλό» απέναντι στην Ομόνοια, ωστόσο έδειξε σημάδια ανάκαμψης και στα επόμενα παιχνίδια θα προσπαθήσει να πάρει τους βαθμούς που χρειάζεται για να πετύχει τον στόχο της Ευρώπης.

Ο Τόμας Κρίστιανσεν έμεινε ευχαριστημένος από αυτά που είδε, αλλά περιμένει ακόμη περισσότερα, αφού πλησιάζουμε στο φινάλε και απαγορεύονται τα λάθη. Η ΑΕΚ θα δώσει τρία από τα τέσσερα παιχνίδια που ακολουθούν στο ΓΣΖ. Μετά το παιχνίδι με τον Απόλλωνα, υποδέχεται τον Ερμή, ακολούθως θα ταξιδέψει στη Λευκωσία για να αντιμετωπίσει τον ΑΠΟΕΛ και την τελευταία αγωνιστική φιλοξενεί την Ανόρθωση.

Αν καταφέρει λοιπόν να αξιοποιήσει την έδρα της, τότε θα αυξήσει σε μεγάλο βαθμό και τις πιθανότητες της να εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Η τεχνική ηγεσία δίνει βάρος στην τακτική και είναι σημαντικό πως αρκετοί παίκτες μπορούν να ανταποκριθούν σε περισσότερες από μια θέσεις. Όπως για παράδειγμα η χρησιμοποίηση των Μιντίκκη – Ορτίθ στη δεξιά πλευρά, ενώ σπουδαία εμφάνιση έκαναν οι Σκοπελίτης, Μουρίγιο και Καταλά, όπως βέβαια και ο Μοντέιρο.

 Σε ότι αφορά τον Καταλά, συμπλήρωσε έξι κίτρινες κάρτες και θα απουσιάζει από το παιχνίδι απέναντι στον Απόλλωνα. Θεωρείται μεγάλη απώλεια και ο Δανός κόουτς το σκέφτεται για τον αντικαταστάτη του. Ο Μασάνα είναι μια επιλογή που έχει στο μυαλό του.

Στέλιος Δημοσθένους

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Με εισήγηση της Ντόρας Μπακογιάννη ως επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία από την ολομέλεια της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, για το θέμα της ένταξης του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top