ΚΥΠΡΟΣ

Ευχαριστίες και υπενθύμιση για την Κυριακή...

Ευχαριστίες και υπενθύμιση για την Κυριακή...

Ανακοίνωση εξέδωσε το απόγευμα της Τετάρτης η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας όπου ευχαριστεί όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της για την υποστήριξη της διοργάνωσης Ευρωπαϊκή Ποδηλατική Πρόκληση 2015 ενώ κάνει υπενθύμιση για την εκδήλωση της ερχόμενης Κυριακής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας επιθυμεί να ευχαριστήσει όλους τους Ποδηλατικούς Ομίλους και τα Σωματεία που έχουν αμέσως ανταποκριθεί στο κάλεσμά της για να υποστηρίξουν την διοργάνωση Ευρωπαική Ποδηλατική Πρόκληση 2015 στην οποία λαμβάνει μέρος και διοργανώνει ο Δήμος Λευκωσίας. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους Ποδηλάτες Λευκωσίας και στον Ποδηλατικό Όμιλο Λευκωσίας για την άμεση ανταπόκριση και υπέροχη συμπαράσταση τους αλλά και στο Geri Cycling Club, Latsia Cycling Club, τον Σύνδεσμο Ποδηλατών Κόρνου και το Nautilos Cycling Club για την όλη υποστήριξή τους.

Ευχαριστίες επίσης στη Σχολή Τυφλών και στη Αν. Διευθύντριά της κ. Λάγια Καρπασίτου για την βοήθειά της με τους τυφλούς παραποδηλάτες και τη συμμετοχή των παιδιών της Σχολής στην εγκαινιαστική βόλτα της ερχόμενης Κυριακής. Αδημονούμε όλοι να τους έχουμε κοντά μας και, ως αδελφούς ποδηλάτες, να τους αγκαλίάσουμε και να τους κάνουμε ένα με την ποδηλατική μας παρέα.

Σας περιμένουμε όλους στις 10.15 πμ την Κυριακή, 3 Μαίου, 2015 στο Δημαρχείο Λευκωσίας για την εγκαινιαστική βόλτα της Ευρωπαικής Ποδηλατικής Πρόκλησης 2015. Φέρτε τις οικογένειές σας και τα ποδήλατά σας. Ας φτιάξουμε μια ποδηλατοθάλασσα που θα ταξιδέψει στα ιστορικά στενά της παλιάς μας πόλης!».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Εντοπίστηκε πτώμα σε βραχώδη περιοχή - Βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης

Αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Εβελίνα Σκίτσκο: Είναι ερωτευμένη και μόλις μας έδειξε τον σύντροφο της



Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Στα βαθιά εισέρχεται το Κυπριακό, ενώ καθοριστικό θα είναι το επόμενο διάστημα μέχρι το τέλος Μαΐου. Η Μαρία Ανχέλα Ολγκίν ετοιμάζει βαλίτσες για μια σειρά από επισκέψεις σε χώρες της Ευρώπης, ξεκινώντας από το Βερολίνο ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί σε Παρίσι και Βρυξέλλες, με στόχο να διερευνήσει το ενδεχόμενο εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να συνεισφέρει στην προσπάθεια που καταβάλλουν τα ΗΕ, για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top