ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Κραυγή για βοήθεια από 56χρονη γυναίκα: «Ψάχνω για μια δουλειά- Δεν έχω να φάω»

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Κραυγή για βοήθεια από 56χρονη γυναίκα: «Ψάχνω για μια δουλειά- Δεν έχω να φάω»

Σε απόγνωση βρίσκεται 56χρονη γυναίκα από το Στρόβολο που τους τελευταίους μήνες είναι άνεργη και αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα όπως αναφέρει στο ΤhemaOnline.

Του Στέλιου Στυλιανού

Η κύρια Α.Χ επικοινώνησε με την ιστοσελίδα μας και με τρεμάμενη φωνή μας ανέφερε -ούτε λίγο ούτε πολύ- ότι δεν έχει να φάει και προς τιμήν τους, γείτονές της συνδράμουν ώστε να της εξασφαλίσουν ένα πιάτο φαΐ ή να της αγοράσουν κάτι που χρειάζεται από το σουπερμαρκετ.

Σύμφωνα με την 56χρονη εργαζόταν για 6 χρόνια σε καφετέρια στη Λευκωσία, σε βραδινή βάρδια, κάτι που την είχε κουράσει πολύ. Ζητούσε εδώ και καιρό να εργάζεται πρωινό κάτι που δεν ήταν εφικτό με αποτέλεσμα να υποβάλει την παραίτησή της.

Από τον Αύγουστο του 2020 είναι άνεργη, ενώ ισχυρίζεται ότι έχει υποβάλει αίτηση για ανεργιακό επίδομα, χωρίς να της καταβληθεί μέχρι σήμερα (8/10) οποιοδήποτε ποσό.

«Κάνω έκκληση για μια δουλειά» ανέφερε η κύρια Α.Χ προσθέτοντας πως άρχισαν να έρχονται λογαριασμοί που δεν μπορεί να πληρώσει. «Έχω 186 ευρώ ρεύμα και 30 ευρώ νερό» τα λόγια της 56χρονης, η οποία διαμένει μόνη της στον συνοικισμό «Στρόβολος ΙΙ», αφού πριν από δύο χρόνια έχασε την αδελφή της «νικημένη» από τον καρκίνο.

Να σημειώσουμε ότι η 56χρονη δεν έχει υποβάλει αίτηση για τα ειδικά σχέδια της Κυβέρνησης για ανέργους ενώ και η ιστοσελίδα μας θα προσπαθήσει να επικοινώνησει με τους λειτουργούς του αρμόδιου Υπουργείου ώστε να δουν την περίπτωσή της με ευαισθησία.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top