Ευχαριστίες σε Πρόεδρο και Υπουργικό...

Ευχαριστίες σε Πρόεδρο και Υπουργικό...

Μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του συλλόγου της ΑΕΚ γίνεται ενημέρωση για τη νέα εξέλιξη που προέκυψε στο ζήτημα γηπέδου και συγκεκριμένα του ζητήματος που αφορούσε την παραχώρηση πρασίνου.

Συγκεκριμένα η ενημέρωση αναφέρει…:

«Το Υπουργικό Συμβούλιο σε σημερινή του συνεδρίαση ενέκρινε με πρόταση του Προέδρου της Δημοκρατίας την αφαίρεση του όρου από την πολεοδομική άδεια για παραχώρηση πρασίνου.

Το ΔΣ του Σωματείου μας εκφράζει και δημόσια τις ευχαριστίες του προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και το Υπουργικό Συμβούλιο για την θετική τους ανταπόκριση και το ενδιαφέρον τους για ανέγερση του νέου μας ιδιόκτητου Γηπέδου».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το Κρεμλίνο κατηγορεί για «ρωσοφοβία» Χριστοδουλίδη, Αννίτα και Μητσοτάκη

Το Κρεμλίνο κατηγορεί για «ρωσοφοβία» Χριστοδουλίδη, Αννίτα και Μητσοτάκη

Το ρωσικό Υπουργείο Εξωτερικών εγκαινίασε νέα ενότητα στην επίσημη ιστοσελίδα του με τίτλο «Παραδείγματα Ρωσοφοβικών Εκδηλώσεων», στην οποία καταγράφονται δηλώσεις ηγετών κρατών, υπουργών, βουλευτών, διπλωματών, δημοσιογράφων και άλλων δημόσιων προσώπων από τη Δύση και χώρες που στηρίζουν την Ουκρανία. Σύμφωνα με το Κρεμλίνο, οι δηλώσεις αυτές συνιστούν «ρητορική μίσους κατά της Ρωσίας».

BEST OF TOTHEMAONLINE