Ευχαριστίες σε Πρόεδρο και Υπουργικό...

Ευχαριστίες σε Πρόεδρο και Υπουργικό...

Μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του συλλόγου της ΑΕΚ γίνεται ενημέρωση για τη νέα εξέλιξη που προέκυψε στο ζήτημα γηπέδου και συγκεκριμένα του ζητήματος που αφορούσε την παραχώρηση πρασίνου.

Συγκεκριμένα η ενημέρωση αναφέρει…:

«Το Υπουργικό Συμβούλιο σε σημερινή του συνεδρίαση ενέκρινε με πρόταση του Προέδρου της Δημοκρατίας την αφαίρεση του όρου από την πολεοδομική άδεια για παραχώρηση πρασίνου.

Το ΔΣ του Σωματείου μας εκφράζει και δημόσια τις ευχαριστίες του προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και το Υπουργικό Συμβούλιο για την θετική τους ανταπόκριση και το ενδιαφέρον τους για ανέγερση του νέου μας ιδιόκτητου Γηπέδου».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.