ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Τα παιδιά του ΑΠΟΕΛ έφτιαξαν τη μεγαλύτερη ελληνική σημαία στον κόσμο – Είχε μπει με γερανό» (ΗΧΗΤΙΚΟ)

«Τα παιδιά του ΑΠΟΕΛ έφτιαξαν τη μεγαλύτερη ελληνική σημαία στον κόσμο – Είχε μπει με γερανό» (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Μιλώντας στην εκπομπή «Rock n’Sports» του Pressing 90.1, με τον Κυριάκο Αποστόλου, ο πρόεδρος των οργανωμένων οπαδών της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Ελλάδας και δη, του «Γαλανόλευκου Φάρου», Νίκος Φλέκας, κατήγγειλε ουσιαστικά την ΕΠΟ που απαγόρευσε την τοποθέτηση προχθές στο ΟΑΚΑ της μεγάλης ελληνικής σημαίας του συνδέσμου.

Ο κ. Φλέκας ρωτήθηκε και για τη μεγαλύτερη ελληνική σημαία στον κόσμο, λέγοντας τα εξής:

«Ισχύει ότι στην Κύπρο τοποθετείται η μεγαλύτερη ελληνική σημαία. Κάποτε είχε μπει με γερανό στο Καραϊσκάκη. Μπορεί να είναι και 100Χ40. Η μεγαλύτερη στον κόσμο. Την έφτιαξαν τα παιδιά του ΑΠΟΕΛ».

Αναλυτικά το δημοσίευμα της ελλαδικής ιστοσελίδας www.pressing.gr:

«Εδώ και 17 χρόνια αυτή η σημαία διαστάσεων 20Χ5, ταξίδεψε στα γήπεδα όλου του κόσμου κι όμως δεν μας επέτρεψαν να την τοποθετήσουμε αυτή τη φορά στο γήπεδό μας», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του «Γαλανόλευκου Φάρου», Νίκος Φλέκας και εξήγησε:

«Επιχειρήσαμε από μέρες να μιλήσουμε με την ηγεσία της Ομοσπονδίας μέσω του αντιπροέδρου μας κ.Χειλαδάκη. Ξέραμε ότι ο αγώνας με τη Μολδαβία γίνεται κεκλεισμένων των θυρών λόγω κορονοϊού και ζητήσαμε να τοποθετηθεί η σημαία από 4 άτομα του «Φάρου» και να μείνουν κάπου διακριτικά να δουν το ματς για να την μαζέψουν κιόλας. Οι κ.κ. Γραμμένος και Δέδες μας είπαν πως δεν γίνεται, δεν χρειάζεται κλπ. Αύριο θα πάμε να τους δούμε από κοντά. Την Τετάρτη παίζουμε με το Κόσσοβο και θέλουμε η σημαία να είναι εκεί, Δεν είμαστε εθνικιστές. Αγαπάμε την ομάδα, την Εθνική μας. Απ’ ότι είδα στην τηλεόραση, πρέπει να ‘μαστε οι μοναδικοί χωρίς απλωμένη σημαία στην απέναντι κερκίδα. Δεν ξέρω γιατί δεν έδειξαν διάθεση συνεργασίας. Ξέρουν ποιοι είμαστε και πόσο παλεύουμε και για το μεγαλύτερο μουσείο στον κόσμο που είναι προς το παρόν στα Χανιά και θέλουμε να το πάμε στην Αθήνα. Και γι’ αυτό, ποτέ δεν μας απάντησαν για οικονομική ενίσχυση που ζητήσαμε, με μόνιμο πρόσχημα τους τελευταίους μήνες για όλα τον κορονοϊό».

Επίσης από τους κ.κ. Φλέκα και Χειλαδάκη ειπώθηκαν τα εξής:

ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ: «Ισχύει ότι στην Κύπρο τοποθετείται η μεγαλύτερη ελληνική σημαία. Κάποτε είχε μπει με γερανό στο Καραϊσκάκη. Μπορεί να είναι και 100Χ40. Η μεγαλύτερη στον κόσμο. Την έφτιαξαν τα παιδιά του ΑΠΟΕΛ».

ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ: «Ελάτε στα Χανιά να δείτε ένα μουσείο με χιλιάδες εκθέματα, το τρόπαιο του ευρωπαϊκού, συλλογή με εκατοντάδες εμφανίσεις της Εθνικής. Γίνεται μεγάλη προσπάθεια αλλά χρειαζόμαστε στήριξη για να ολοκληρωθεί».

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΦΑΝ’Τ ΣΙΠ: «Κακό λόγο για την εθνική δεν θα πω. Είναι νεανική ομάδα, που χρειάζεται σίγουρα διορθωτικές κινήσεις αλλά και στήριξη. Ίσως και κάποια παιδιά που έχουν την εμπειρία και διαπρέπουν στο εξωτερικό, θα μπορούσαν ακόμα να προσφέρουν. Καλά είναι και οι ομάδες να αφήσουν τα συλλογικά τους και να αντιληφθούν τις σημαίνει εθνική. Οι δυνατότητες για να ξαναβρεί η ομάδα την χαμένη αίγλη και να μαζέψει πάλι δίπλα της τον κόσμο υπάρχουν, αλλά θα πρέπει ν’ αλλάξουν και κάποιες νοοτροπίες».

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ: «Ασφαλώς και το ΟΑΚΑ δεν είναι το καταλληλότερο. Βλέπουμε τις επιλογές έδρας που γίνονται στο εξωτερικό. Ένα πιο ζεστό γήπεδο, σαν της Λάρισας στην προκειμένη περίπτωση (σ.σ. ΑΕΛ FC ARENA) θα ήταν ό,τι πρέπει».

Ακούστε αναλυτικά το ηχητικό της συνέντευξης:

The post «Τα παιδιά του ΑΠΟΕΛ έφτιαξαν τη μεγαλύτερη ελληνική σημαία στον κόσμο – Είχε μπει με γερανό» (ΗΧΗΤΙΚΟ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Μαινόμενος» ιερέας στη Λεμεσό προσέκρουσε σε περιπολικό και επέστρεψε να παρασύρει πεζούς - Βίντεο

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Τροχαίο με μοτοσικλετιστή: Κρίσιμα ο 26χρονος - Πολύωρη η χειρουργική επέμβαση

Τρόμος για γυναίκα στη Λεμεσό: Τον φιλοξενούσε στο σπίτι της, την χτυπούσε και της έκλεψε το αυτοκίνητο υπό την απειλή μαχαιριού

Να νηστεύουμε το φαγητό μας ή την σκέψη μας; Θεολόγος εξηγεί στο «Τ» - «Δεν πρέπει να τρώμε ο ένας τον άλλο»

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»



Ανακοίνωσε πακέτο στήριξης ενός δις προς τον Λίβανο η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν - Όσα συζήτησαν με τον ΠτΔ

Ανακοίνωσε πακέτο στήριξης ενός δις προς τον Λίβανο η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν - Όσα συζήτησαν με τον ΠτΔ

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία βρίσκεται στην Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top