ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το ΕΒΕΛ χαιρετίζει την επίσπευση των έργων ανάπλασης της Λεωφ. Μακαρίου

Το ΕΒΕΛ χαιρετίζει την επίσπευση των έργων ανάπλασης της Λεωφ. Μακαρίου

Το ΕΒΕ Λευκωσίας με ανακοίνωση χαιρετίζει την απόφαση του Δήμου Λευκωσίας για επίσπευση των έργων ανάπλασης της Λεωφόρου Μακαρίου. 

Συγκεκριμένα, το ΕΒΕΛ υπενθυμίζει ότι το έργο αναμενόταν  να ολοκληρωθεί τον Δεκέμβριο του 2021, ωστόσο οι έντονες καιρικές συνθήκες και το υποχρεωτικό κλείσιμο όλων των εργοταξίων λόγω της πανδημίας του COVID-19, καθυστέρησαν την έναρξη εργασιών του έργου κατά τέσσερις μήνες.
 
«Επικροτούμε την απόφαση του Δήμου Λευκωσίας να απευθυνθεί στην Κεντρική Επιτροπή Αλλαγών και Απαιτήσεων με το αίτημα της επίσπευσης του έργου, εντός των χρονοδιαγραμμάτων που τέθηκαν αρχικώς, δηλαδή παράδοση του έργου μέσα στον  Δεκέμβριο του 2021», αναφέρει το ΕΒΕΛ.
 
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι επιχειρηματίες βιώνουν μια πολύ δύσκολη περίοδο λόγω των πολλών επιπτώσεων της πανδημίας καθώς και των έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη και καθιστούν για τους πελάτες τους, δυσκολότερη την πρόσβαση στα υποστατικά τους, ενώ πολλές επιχειρήσεις συνεχίζουν να έχουν μειωμένο κύκλο εργασιών, σοβαρά προβλήματα έλλειψης ρευστότητας και άλλες αδυνατούν να αντεπεξέλθουν στις τρέχουσες υποχρεώσεις τους.
 
«Η ολοκλήρωση του έργου πριν τα Χριστούγεννα του 2021, θα δώσει ανάσα ζωής στην περιοχή, αφού η περίοδος αυτή θεωρείται η πλέον σημαντική καθώς οι πωλήσεις και ο κύκλος εργασιών, αυξάνονται σημαντικά για τους επιχειρηματίες της περιοχής», αναφέρεται.
 
Το ΕΒΕΛ θεωρεί τέλος ότι το επιπλέον κόστος για την επίσπευση του έργου είναι μικρό, σε σχέση με τη θετική επίδραση και τα πολλαπλά οφέλη  που θα έχει τόσο για τους επιχειρηματίες όσο και για την οικονομία.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top