ΚΥΠΡΟΣ

Μίλησε για Μακρίδη και διαφορά φιλοσοφίας...

Μίλησε για Μακρίδη και διαφορά φιλοσοφίας...

Αναφορά στον προγραμματισμό που έχει ξεκινήσει να γίνεται έκανε σε ραδιοφωνικές δηλώσεις του την Τετάρτη ο αναπληρωτής πρόεδρος του Ερμή Αραδίππου, Μιχάλης Ανδρέου.

Στο ζήτημα προπονητή της ομάδας για τη νέα σαιζόν και σχολιάζοντας το όνομα του Απόστολου Μαρκίδη που είδε το φως της δημοσιότητας πως είναι στα υπόψη των αξιωματούχων του Ερμή εδώ και μέρες επισήμανε το διοικητικό στέλεχος του Αραδιππιώτικου σωματείου «Ο Απόστολος Μακρίδης ήταν στη λίστα μαζί με τα υπόλοιπα ονόματα. Σε μια κατ’  ιδίαν συνάντηση διαπιστώσαμε ότι υπάρχει διαφορετική φιλοσοφία για το πώς θα προχωρήσει η ομάδα. Με αυτά τα δεδομένα δεν θα προχωρήσουμε μαζί στο παρών στάδιο. Θέλαμε να συνεργαστούμε όμως έτσι είναι τα πράγματα. Τέθηκαν διάφορα πράγματα και από τις δύο πλευρές, όμως διαφωνήσαμε στο κομμάτι του προγραμματισμού. Δεν μπορούμε να δώσουμε τα κλειδιά στον οποιοδήποτε προπονητή για να επιλέξει ο ίδιος τους ποδοσφαιριστές που θέλει. Έχουμε και εμείς κάποιους μάνατζερ που συνεργαζόμαστε. Θεωρούμε ότι δεν είναι σωστό ένας προπονητής να είναι το Α και το Ω σε μια ομάδα. Έγιναν σεβαστές οι απόψεις των δύο πλευρών και δεν μπορούμε να προχωρήσουμε».

Σχετικά για το μοντέλο λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος με τεχνικό διευθυντή ο Μιχάλης Ανδρέου παρατήρησε ««Δεν μπορεί να λειτουργήσουμε με αυτό το μοντέλο».

Για το θέμα συνέχισης της συνεργασίας με Γιαννάκη Οκκά για τη θέση προπονητή και τη νέα σαιζόν σχολίασε ««Και το όνομα του Οκκά βρίσκεται στη λίστα. Δεν μπορεί όμως να κριθεί με αυστηρά δεδομένα. Είπαμε να πορευτούμε μέχρι και το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Υπάρχουν κάποια δύσκολα δεδομένα, όμως το όνομα του είναι κάτω στο τραπέζι. Είναι θέμα που θα μας απασχολήσει και πρέπει να κλείσει τάχιστα για να ξέρουμε πως προχωρούμε με το θέμα προγραμματισμού. Ο προπονητής που θα έρθει θα κάνει σίγουρα κάποιες προσθήκες όμως δεν θα του δοθούν τα κλειδιά της ομάδας για να πάρει 15 παίκτες δικής του επιλογής. Αυτό κάνουμε τα τελευταία 6-7 χρόνια».

Όσον αφορά την ενίσχυση της ομάδας ενόψει της νέας περιόδου και το όνομα του Ουαταρά εάν είναι στα υπόψη ο Μιχάλης Ανδρέου υπογράμμισε «Υπάρχει καταρχήν συμφωνία τόσο με αυτόν όπως και με άλλους ποδοσφαιριστές. Θα περιμένουμε να ολοκληρωθούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για τις περαιτέρω ανακοινώσεις».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top