Έσωσε το βαθμό στο τέλος η Νότιγχαμ Φόρεστ – Έπαιξε σε ΟΛΟ το ματς ο Νικόλας Ιωάννου

Έσωσε το βαθμό στο τέλος η Νότιγχαμ Φόρεστ – Έπαιξε σε ΟΛΟ το ματς ο Νικόλας Ιωάννου

Δεν τα κατάφερε να “κολλήσει” δεύτερη νίκη η Νότιγχαμ Φόρεστ στη Τσάμπιονσιπ, αφού το βράδυ της Τρίτης (20/10) εξήλθε ισόπαλη 1-1 στην έδρα της με αντίπαλο τη Ρόδεραμ, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 51΄ με εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Daniel Barlaser και οι γηπεδούχοι έσωσαν τον ένα βαθμό, ισοφαρίζοντας στο 80΄ με τον Sammy Ameobi.

Να σημειώσουμε ότι αγωνίστηκε ξανά σε ολόκληρο το 90λεπτο, ο Κύπριος διεθνής αμυντικός, Νικόλας Ιωάννου.

Μετά από έξι αγωνιστικές, η Νότιγχαμ Φόρεστ πήρε μόλις τον τέταρτο της πόντο και βρίσκεται στην 20η θέση της βαθμολογίας, σε σύνολο 24 ομάδων.

It ends 1-1 at The City Ground. #NFFC

Δημοσιεύτηκε από Nottingham Forest στις Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2020

The post Έσωσε το βαθμό στο τέλος η Νότιγχαμ Φόρεστ – Έπαιξε σε ΟΛΟ το ματς ο Νικόλας Ιωάννου appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Κομβικής σημασίας ο διορισμός Χανς - Άμεση εμπλοκή της ΕΕ στις περαιτέρω εξελίξεις - Στις 22 Μαΐου, στην Κύπρο, η Ολγκίν

Κυπριακό: Κομβικής σημασίας ο διορισμός Χανς - Άμεση εμπλοκή της ΕΕ στις περαιτέρω εξελίξεις - Στις 22 Μαΐου, στην Κύπρο, η Ολγκίν

Σε μια περίοδο, όπου οι εξελίξεις στο κυπριακό, δεν είναι ευοίωνες, η κίνηση από πλευράς της ΕΕ για τον διορισμό Ειδικού Απεσταλμένου, προστίθεται σε μια αλυσίδα γεγονότων που οδήγησε στην επιλογή του Γιοχάνες Χαν, ο οποίος ουσιαστικά θα είναι η φωνή των Βρυξελλών, για το κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE