Συναγερμός στο Ηράκλειο Κρήτης: Δύο γυναίκες εντοπίστηκαν μαχαιρωμένες – Η μία είχε 15 μαχαιριές

Συναγερμός στο Ηράκλειο Κρήτης: Δύο γυναίκες εντοπίστηκαν μαχαιρωμένες – Η μία είχε 15 μαχαιριές

Συναγερμός έχει σημάνει στο Ηράκλειο της Κρήτης μετά από επίθεση με μαχαίρι σε δύο γυναίκες.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, μία ηλικιωμένη γυναίκα έχει δεχτεί τουλάχιστον 15 μαχαιριές σε όλο της το σώμα με πιο σοβαρή εκείνη στο λαιμό.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο και για δεύτερη γυναίκα τραυματισμένη πιο ελαφρά. Πρόκειται για μητέρα και κόρη.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τις 4 το απόγευμα της Δευτέρας 26/10 σε γειτονιά του Ηρακλείου. Γείτονες που άκουσαν τις φωνές των δύο γυναικών ειδοποίησαν την αστυνομία, άνδρες της οποίας τις βρήκαν μέσα σε μία λίμνη αίματος. Δράστης του αιματηρού περιστατικού φέρεται ο γιος της ηλικιωμένης.

Οι δύο γυναίκες είναι σοβαρά τραυματισμένες, με την μητέρα – περίπου 80 ετών- να εισάγεται άμεσα στο χειρουργείο.

Πολλές μαχαιριές φέρεται να έχει και η 50χρονη αδερφή του δράστη, ενώ και ο ίδιος- όπως αναφέρουν οι πληροφορίες βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση και χρειάστηκε η συνδρομή του ΕΚΑΒ και γι’ αυτόν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής στη Νέα Υόρκη: Επίσημη ανακοίνωση για «ακόμη μία άτυπη συνάντηση για το Κυπριακό»

Πενταμερής στη Νέα Υόρκη: Επίσημη ανακοίνωση για «ακόμη μία άτυπη συνάντηση για το Κυπριακό»

Την άτυπη πενταμερή συνάντηση για το Κυπριακό η οποία θα λάβει χώρα στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη, στις 16 και 17 Ιουλίου, ανακοίνωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της τακτικής ενημέρωσης Τύπου, σημειώνοντας παράλληλα ότι θα προσφέρει την ευκαιρία να συνεχιστεί ο διάλογος και να ανταλλαγούν απόψεις σχετικά με την πρόοδο που έχει σημειωθεί από τον Μάρτιο.